steenrijk straatarm blom
Saved Read later
Deel dit bericht

Begin nieuw seizoen Steenrijk, Straatarm: deze aflevering was zeer heftig

Het nieuwe seizoen van Steenrijk Straatarm kent een heftige aflevering. Het programma waarin een rijk en arm gezin voor een week van levens ruilen. De derde uitzending van het programma was meteen een zeer heftige uitzending, waarin huiselijk geweld aan bod kwam.

Kijkers leven massaal mee

In de aflevering van gisteren verruilden Patrick en Joeri hun luxe leven in hun villa op Corfu voor een weekje in de sociale huurwoning van de familie Blom in Wervershoof. Het is een heftige aflevering waarin kijkers op social media massaal meeleven met de familie Blom, die hun heftige levensverhaal op tafel legden.

Monique Van der Blom leeft samen met haar drie kinderen en heeft een hoop ellende meegemaakt. Desondanks is het een warm en hecht gezin dat steun heeft aan elkaar. Het gezin kan moeilijk rondkomen van tachtig euro per week, maar dat zijn niet de enige problemen die er spelen.

Huiselijk geweld

In Steenrijk, Straatarm komen veel schrijnende situaties voorbij, maar dit seizoen trapt het programma af met een gezin waar kijkers een grote ‘gunfactor’ voor hebben. De vader van het gezin is uit beeld vanwege psychische problemen, moeder Monique heeft hem de deur gewezen omdat hij zijn hand niet omdraaide voor geweld binnen het gezin

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

De kinderen waren constant bang voor hun vader. Ze vertellen dat ze het niet fijn vonden met hem. Moeder Monique is na een zware mishandeling door de vader van het gezin afgekeurd. Door zijn gokschulden kwam het gezin in de financiële problemen.

Eindelijk weer eens naar de kapper

De familie Blom ruilde in deze aflevering van Steenrijk, Straatarm dus met Patrick en Joeri. De emoties liepen hoog op toen Monique en haar kinderen naar de kapper konden en op een luxe jacht konden stappen. Kijkers van het programma reageerden massaal op Twitter.

De familie Blom kon op veel sympathie rekenen en kregen veel respect van de kijkers van het populaire programma. Wij gunnen de familie Blom uiteraard ook het allerbeste, want na zo’n nare periode verdienen ze het als geen ander.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.