Saaie relatie? Zo doorbreek je de sleur! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Saaie relatie? Zo doorbreek je de sleur!

Een dip in je relatie kan altijd voorkomen. Je kent elkaar al lang, maakt te weinig tijd voor elkaar of neemt alles voor lief. Daar wil je waarschijnlijk doorheen. Want zo’n dip zet ook je seksleven op een laag pitje. En seks is wat de meeste mensen actief en vrolijk houdt. Daar moet je dus wat mee doen. Daar zijn allerlei manieren voor. Hoe dan ook begint het met eerlijk zijn en communiceren. Maar behalve dat kun je ook wat hulpmiddelen inschakelen in de slaapkamer.

Erectiemiddelen

Je dacht misschien aan speeltjes, pakjes en bondage. Dat kan natuurlijk, als jullie daarvan houden. Maar het kan ook simpeler. Met erectiemiddelen bijvoorbeeld. Erectiemiddelen zijn bedoeld om gemakkelijker een erectie te krijgen, met name als het niet (meer) lukt om een erectie te krijgen. Maar ook als jou of je partner – of jullie allebei – dat nog prima afgaat, kun je extra genieten van een langere en hardere erectie met erectiemiddelen. Als je geen problemen hebt, kun je hiervoor niet naar de huisarts, maar erectiemiddelen kopen kun je ook gewoon online doen.

Bekijk ook:
De 10 beste tips tegen hooikoorts

Niet altijd pillen

Bij erectiemiddelen denk je waarschijnlijk snel aan pillen of capsules. Maar je kunt ook kiezen voor oral jelly. Dat is gemakkelijker in te nemen dan pillen of capsules. In al deze middelen zit sildenafil. Dat is een stof die functioneert als een PDE5-remmer. Daardoor worden de bloedvaten meer ontspannen en kunnen ze meer bloed opnemen. En zo komt er gemakkelijker meer bloed in de penis, waardoor een erectie eerder kan ontstaan. Meestal werken erectiemiddelen na een half uurtje en blijven ze zo’n 5 uur werken.

Kamagra oral jelly

Oral jelly is meestal van kamagra. Kamagra is een erectiemiddel dat in India gebruikt wordt. In Nederland en zelfs in de EU wordt het niet erkend als legaal medicijn. Je kunt het dus niet op recept krijgen. Als je erectieproblemen hebt kun je wel bij de huisarts terecht om erectiemiddelen voorgeschreven te krijgen. Dit zijn dan vaak wel pillen en het zal geen kamagra zijn. Kamagra kun je online kopen en thuis laten bezorgen. Er is natuurlijk wel een risico, omdat er geen controles op de producten zitten zoals bij legale medicijnen het geval is.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom jij er bij de zelfscankassa altijd wordt uitgepikt

Wanneer oppassen met erectiemiddelen

Voor alle erectiemiddelen geldt dat je er niet te veel of te vaak gebruik van moet maken. Dat geldt natuurlijk ook voor andere medicijnen. Oppassen met erectiemiddelen zoals kamagra, maar ook legale middelen, moet je sowieso. Het is bijvoorbeeld gevaarlijk ze te combineren met poppers. Je loopt ook risico als je ze gebruikt terwijl je hartproblemen hebt of allergisch bent voor één van de stoffen in het betreffende middel.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

901

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.