5 momenten waarop luisterboeken maar al te goed van pas komen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

5 momenten waarop luisterboeken maar al te goed van pas komen

Lange tijd kon je maar op één manier een boek lezen: door het boek in je handen te houden. Dat is op dit moment heel anders. Zo ben je in staat om op een e-reader een boek te lezen én kun je naar luisterboeken luisteren.

De luisterboeken zijn steeds populairder aan het worden. Dit komt onder meer doordat meer en meer boeken in de vorm van een luisterboek uitgegeven worden. Ook is het een feit dat je op meer en meer momenten naar een luisterboek kunt luisteren. Enkele momenten waarop dit mogelijk is, vind je hieronder.

Tijdens een (lange) autorit

Ben je onderweg naar familie die aan de andere kant van het land woont? Of moet je elke dag een behoorlijk stuk naar je werk rijden? Je kunt er in de auto voor kiezen om naar de radio te luisteren, maar je kunt ook naar een luisterboek luisteren.

Tijdens het rijden kom je, door het boek, volledig tot rust. Ook gaat de tijd erg snel, aangezien het boek je in zijn greep houdt.

Op het strand

Vind je het heerlijk om op het strand te relaxen en te lezen? Dat is het ook, maar het lezen van een boek op het strand brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Zo kan het nogal hard waaien en kan er allemaal zand in het boek terechtkomen.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Gelukkig kun je ok op het strand prima naar een luisterboek luisteren. Ga lekker op je handdoek liggen, doe je oortjes in, druk op play en geniet van je boek. Ondertussen kun je rustig om je heen kijken, genieten van de golven en eventueel je ogen sluiten.

Tijdens het wachten

Moet je bijvoorbeeld bij de tandarts of in het ziekenhuis geruime tijd wachten? Of ben je op de luchthaven aan het wachten op een overstap? Ook in dergelijke gevallen komt een luisterboek goed van pas. Wachten duurt over het algemeen erg lang én lijkt nog veel langer te duren. Door naar een luisterboek te luisteren, gaat het wachten plots een heel stuk sneller.

Tijdens het koken

Relatief veel mensen vinden het rustgevend om lekker te koken. Vind je dit ook leuk, maar ga je je tijdens het koken min of meer vervelen? Dan is het advies om tijdens het koken een luisterboek op te zetten. Door naar het boek te luisteren, kom je lekker tot rust. Je geniet hiermee nog meer van het koken en je weet je tijd nóg beter te besteden.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Op een druilerige weekenddag

We zijn in ons land vaker met lekker weer gezegend, maar we blijven toch het land waarin het vaak regent. Wil je op de druilerige weekenddagen je tijd op een leuke en relaxte manier besteden? Dan is het aan te raden om lekker naar een luisterboek te luisteren. Uit onderzoek van de Vereniging van Openbare Bibliotheken blijkt dat luisterboeken een ware trend zijn.

Ga op de bank liggen, sla een kleed om je heen, zet een warme kop koffie of thee naast je neer en start het luisterboek. Binnen de kortste keren word je volledig in het boek gezogen en vergeet je alles om je heen. Inclusief het vervelende weer buiten.

Wil je tijdens dergelijke momenten van de beste luisterboeken genieten? Op AlleLuisterboeken.nl vind je alle informatie over de beste luisterboeken van het moment. Ook vind je op deze website meer informatie over de beste apps en over interessante kortingen. Op de website van Alle Luisterboeken doe je ook nog eens veel inspiratie op voorluisterboeken die je in de nabije toekomst kunt beluisteren. Er zijn in ieder geval voldoende momenten waarop een luisterboek goed van pas komt!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.