frikandellington
Saved Read later
Deel dit bericht

Leuk voor het weekend: De Frikandellington

Liefhebbers van frikandellen kunnen hun hart ophalen bij het zien van dit recept. Culinaire neusjes hebben vast weleens gehoord van de ‘Beef Wellington’ een heerlijk stuk vlees in een krokant jasje van deeg. Timo de Beurs, een chefkok en slagerszoon heeft onlangs de wereld verrast met deze geniale Frikandellington. Loopt het water al in je mond? Lees snel verder.

Liefhebbers van frikandellen

We hebben al eerder aandacht besteed aan de Hollandse lekkernij. We hebben toen aandacht gevraagd voor het feit dat de frikandel met uitsterven wordt bedreigd. een kaart gepresenteerd waarop we wereldwijd elk verkooppunt van frikandellen kunnen vinden. We kunnen uiteraard genieten van een frikandel speciaal, maar een speciale manier van het bereiden van deze snack zien we niet vaak voorbijkomen. Tot we dit geniale recept onder ogen kregen.

Mensen zoals Timo de Beurs verdienen een speciaal plekje in de hemel. De frikandellington is een revolutie op culinair gebied. Als je bekakte schoonouders blijven eten dan serveer je ze uiteraard geen simpele frikandel met mayo, nee! Je serveert ze De Frikandellington, met een luxe toefje mayonaise on the side.Succes gegarandeerd. Met een paar frikandellen en wat deeg heb je zo een chique gerecht op tafel.

Bekijk ook:
Nul alcohol, volle smaak: een dubbele ervaring met Heineken en Liefmans 0.0.

frikandellington timo de beurs

De Frikandellington

De Frikandellington heeft vijf frikandellen als vulling. Perfect na een avondje stappen of tijdens een romantisch diner met je vriendin. Timo legt in zijn YouTube video uit waarom hij dit geniale gerecht heeft gemaakt, en wat voor ambachtelijke technieken er zijn gebruikt om de korst van dit smaakvolle recept te maken. Dit is de culinaire droom van elke student, advocaat of putjesschepper. Dit recept moet op de UNESCO-werelderfgoedlijst.

Timo gebruikt alleen voorgegaarde frikandellen, dan is de kans op een half gegaarde Frikandellington het minst aanwezig. Je kan ervoor kiezen om curry of ketchup tussen de frikandellen en het deeg te doen, maar dat is persoonlijk. Gaat je creatie hangen na het bakken? Dat is niet erg, in Engeland houden ze wel van een slap stuk vlees in een soggy bottom. Wat ons betreft is dit het recept van het jaar. En nu de keuken in jullie!

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.