Saved Read later
Deel dit bericht

Zo ziet Emma Bunton van The Spice Girls er nu uit

Het lijkt alweer een lifetime geleden dat de Spice Girls aan de top van de muziekindustrie stonden. De vijf Britse meiden hadden wereldwijd miljoenen fans waarvan de posters bij veel tienermeisjes (en jongens) boven hun bed hingen. We zijn nu ruim 28 jaar verder na de oprichting van de band. Kennen jullie ‘Baby Spice’ Emma Bunton nog? Zo ziet er tegenwoordig uit.

The Spice Girls domineerden de hitlijsten

In 1994 brak de meidenband door met de superhit ‘If you wanna be my lover’. Vanaf dat moment waren The Spice Girls niet meer weg te denken uit de hitlijsten en scoorden hit na hit. De band bestond uit vijf leden. Melanie Brown (Mel B), Melanie Chrisholm (Mel C), Geri Halliwell (Ginger Spice) Victoria Beckham (Posh Spice) en dus Emma Bunton. Ze zijn allemaal dus 28 jaar ouder geworden na de oprichting van de band.

Emma Bunton is nu 46 jaar, en werkt nog steeds in de muziek- en entertainmentindustrie. Nadat de Spice Girls uit elkaar gingen stortte de blondine zich op een solocarrière, en dat deed ze niet onverdienstelijk. In 2003 bracht Bunton haar soloalbum Free Me uit, dat een kenmerkend jaren 60 geluid heeft. Drie jaar later bracht ze het album Life in Mono uit. Ze heeft het financieel goed voor elkaar. Verschillende bronnen weten te melden dat ze een vermogen van 30 miljoen dollar heeft.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Zo ziet Emma Bunton er nu uit

Zoals we hierboven al hebben vermeld is de zangeres inmiddels 46 jaar oud, maar dat zou je haar niet geven als je haar ziet. Emma zorgt goed voor zichzelf en houdt er een gezonde leefstijl op na. We kunnen uiteraard niet met zekerheid zeggen of ze hier en daar een botox of fillers gebruikt, maar op het eerste gezicht is er van plastische chirurgie geen sprake. De blonde zangeres ziet er nog steeds prachtig uit.

We hebben een rondje op de Instagram-account van Emma Bunton gemaakt en we waren positief verrast. Ze straalt nog steeds, zoals ze dat in de periode bij de Spice Girls ook deed. De zangeres ziet er fantastisch uit voor haar leeftijd, dus hebben we de mooiste foto’s van haar verzameld en voor jullie hieronder op een rijtje gezet.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.