Binnenkort McDonalds bestellen via Thuisbezorgd

0 Shares

Het was even wachten, maar de kogel is definitief door de kerk. McDonalds gaat de samenwerking aan met Thuisbezorgd. En dat heeft heel veel voordelen. Waar McDonalds eerst alleen samenwerkte met UberEats, waar je een creditcard nodig hebt om te bestellen, komen er nu tal van betaalmogelijkheden bij.

Proef start maandag 23 december

Voordat het zover is en Thuisbezorgd in heel Nederland gebruikt gaat worden, gaat McDonalds eerst een proef beginnen. Goed nieuws voor de mensen in Maastricht! Want dat is de stad waar de komende drie maanden een proef zal lopen om te kijken of het allemaal écht haalbaar is. Alleen valt daar niet heel veel over te twijfelen, aangezien Maastricht natuurlijk een studentenstad is.

Eindelijk maar toch

Daarnaast geeft Erwin Dito, algemeen directeur bij McDonalds Nederland, aan dat de komst naar Thuisbezorgd zo lang heeft geduurd omdat het bedrijf zelf niet wil gaan bezorgen. Ze willen graag dat er bezorgers van een bedrijf komen die het eten bij de klanten brengt. Iets wat Uber Eats wel heeft. Met de veranderingen bij Thuisbezorgd hoeft niet ieder restaurant bezorgers te hebben, er zijn algemene bezorgers die voor meerdere restaurants rijden.

Bekijk ook:

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account? Registreren

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.