BN’er (weer) aan de slag in ziekenhuis met corona patiënten 12
Saved Read later
Deel dit bericht

BN’er (weer) aan de slag in ziekenhuis met corona patiënten

In plaats van de Social Media vol te plempen met berichtjes over hoe erg men de corona uitbraak wel niet vindt heeft Marga Bult, de zangeres die vooral bekend is uit de tijd dat zij in het meidengroepje Babe actief was, de daad bij het woord gevoegd. Ze is als verpleegkundige aan de slag gegaan in het ziekenhuis in Uden. Bult haalde in het verleden haar diploma als verpleegkundige en werkte acht jaar in de zorg.

“Best spannend”

Op 19 maart meldde de inmiddels 63-jarige zangeres op Twitter dat zij na een stevige intake weer aan de slag mag als verpleegkundige. Daarmee is zij een van de weinige bekende Nederlanders die daadwerkelijk de handen uit de mouwen steekt om door corona getroffen landgenoten te helpen. Bult geeft aan het “Allemaal best spannend” te vinden om weer in haar oude werkveld bij te springen. Als gevolg van de kabinetsmaatregelen in het kader van de bestrijding van het coronavirus zijn optredens van artiesten voor het overgrote deel geannuleerd of uitgesteld.

Bekijk ook:
Hoe is het nu met Lil’ Kleine?

Tekort zorgpersoneel dreigt

Het initiatief van de blonde zangeres kwam na de oproep van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om extra handen aan het bed te krijgen. De uitbraak van het coronavirus heeft ertoe geleid dat het aantal met COVID-19 besmette patiënten dermate groot is geworden dat een tekort aan zorgpersoneel aan het ontstaan is.

Deel dit bericht
Read later
Marco

Hallo, mijn naam is Marco en sinds 2019 schrijf ik over verschillende onderwerpen en zaken die mij interesseren. Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon inmiddels al meer dan 30 jaar in Zoetermeer. Ik ben een groot liefhebber van Amerikaanse sporten (m.n. Honkbal en Basketbal) en schrijf hier bij gelegenheid ook graag over.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.