Alcoholische drankjes met een extreem hoog “WTF!” gehalte 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Alcoholische drankjes met een extreem hoog “WTF!” gehalte

What the f#ck? Deze alcoholische drankjes zijn echt extreem belachelijk. Misschien door hun inhoud, de manier waarop ze gemaakt worden of op z’n minst hoe ze eruit zien. Dit zijn namelijk geen drankjes die je in de voetbalkantine of de plaatselijke dorpskroeg besteld.

Toch worden ze wel degelijk gemaakt, verkocht én gedronken. Ben je je bier, baco of sangriaatje zat? Of ben je gewoon benieuwd naar wat jij vanavond moet bestellen aan de bar? We geven je graag een aantal fijne suggesties.

Kumis – Merriemelk met alcohol

Ook zo’n liefhebber van melk? Voor de die hards is er Kumis, een gefermenteerde melk die afkomstige is van merrie’s. Vooral in Aziatische landen een veel besteld drankje tijdens de vrijmibo. Het heeft een beetje een zure smaak en bevat 2-3% alcohol.

Alcoholische drankjes met een extreem hoog “WTF!” gehalte 18

Ssssssslangenwijn – Stomdronken cobra in je wijnglas

Slangenwijn is een delicatesse in China. Vanuit de wijnfles word je aangestaard door een verzopen cobra die gedurende een aantal maanden lekker heeft liggen weken in de alcohol. De slang gaat er overigens levend in en verzuipt dan. Letterlijk en figuurlijk bezopen dus. Alhoewel, dit is niet altijd waar. Er bestaat een gevalletje waarbij de cobra keihard terugsloeg toen de drinker de fles ontkurkte. Het schijnt namelijk dat slangen hun adem behoorlijk lang in kunnen houden als ze in winterslaap zijn.

Bekijk ook:
Sexting: een serieus probleem van deze tijd

Alcoholische drankjes met een extreem hoog “WTF!” gehalte 19

Drie Peniswijn – Lullig glaasje rosé dan maar?

Weer een discutabel product uit Azië. Daar drinken ze namelijk graag een glas Drie Peniswijn. De wijn wordt getrokken van onder andere honden, zeehonden en hertenpenissen. Geneeskrachtig dat wel, want het goedje schijnt effectief te helpen bij nierfalen. Wij gaan liever voor een donornier.

Alcoholische drankjes met een extreem hoog “WTF!” gehalte 20

Gilpin Family Whisky – Gezeik van diabetici

Deze whisky uit Cambridge is letterlijk gemaakt van de urine van diabetes type 2 patiënten. Wie een glaasje wil proberen moet niet alleen diep in de buidel tasten, maar ook nog eens op onderzoek uit. Je koop deze whisky namelijk niet zomaar bij de slijter op de hoek. Logisch, want normaal dump je je urine in het toilet.

Alcoholische drankjes met een extreem hoog “WTF!” gehalte 21

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.