Top 10 trending songs - oktober 2021 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 trending songs – oktober 2021

Wat zijn de populairste liedjes van dit moment? In deze top 10 zetten we de tien trending songs van de maand oktober voor je op een rij! Welk nummer luister jij nu non-stop?

Top 10 songs op Spotify

Deze tien liedjes werden de afgelopen week het meeste gestreamd op Spotify:

10. Cold Heart – PNAU Remix – Elton John & Dua Lipa

De PNAU Remix van Cold Heart staat op de tiende plek in de top 10 trending songs van de maand oktober. De remix werd in de afgelopen week namelijk iets meer dan 25 miljoen keer afgespeeld op Spotify. In totaal is het nummer al meer dan 165 miljoen keer beluisterd en daarmee kan je de remix zonder enige twijfel een groot succes noemen.

9. Pepas – Farruko

Pepas van Farruko staat op de negende plek in de top 10 trending songs van oktober. Het liedje is in de afgelopen week net iets minder dan 26 miljoen keer gestreamd, waardoor het net zoals in september in deze top 10 is geëindigd. Pepas heeft in totaal nu meer dan 365 miljoen streams te pakken, maar het nummer is daarmee nog lang niet het populairste liedje van Farruko.

8. MONEY – LISA

Een andere nieuwkomer deze maand in de top 10 trending songs is MONEY van LISA. Het liedje werd de afgelopen tijd meer dan 26 miljoen keer aangezet op Spotify, waardoor het nu de achtste plek te pakken heeft. Dit is pas de tweede single van LISA op Spotify, dus de artiest zal ongetwijfeld tevreden zijn met het succes van haar liedje.

https://www.youtube.com/watch?v=g45yUPxeYsc

Bekijk ook:
Top 10 trending songs - september 2021

7. Bad Habits – Ed Sheeran

Ed Sheeran heeft onlangs weer nieuwe muziek uitgebracht en zijn werk is goed ontvangen op Spotify. Net zoals vorige maand, staat Bad Habits nog steeds in de top 10 trending songs op Spotify. Het nieuwe liedje van Sheeran werd in de afgelopen week ruim 26 miljoen keer afgespeeld en daarmee pakt het net de zevende plek in deze top 10.

6. Shivers – Ed Sheeran

Ook het nieuwe nummer Shivers van Ed Sheeran doet het goed op Spotify. Shivers is namelijk ook ruim 26 miljoen keer gestreamd op Spotify in de afgelopen zeven dagen en staat daarmee op de zesde plek in de top 10 trending songs.

5. My Universe – Coldplay & BTS

Op de vijfde plek in de top 10 songs van oktober staat My Universe. Dit liedje is de uitkomst van een bijzondere samenwerking tussen de bands Coldplay en BTS. Het heeft wel een geweldig resultaat opgeleverd waar de fans van houden, want My Universe werd in de afgelopen tijd maar liefst 27 miljoen keer gestreamd op Spotify.

4. Heat Waves – Glass Animals

Heat Waves van Glass Animals doet het ook nog erg goed op Spotify. Het liedje werd de afgelopen week meer dan 31 miljoen keer aangezet op Spotify waardoor het nu weer op de vierde plek in de top 10 trending songs van oktober staat. In totaal is het nummer nu meer dan 742 miljoen keer beluisterd en daarmee lijkt de grens van 1 miljard streams niet ondenkbaar.

Bekijk ook:
Muziekquiz: Kan jij deze liedjes afmaken?

3. INDUSTRY BABY – Lil Nas X & Jack Harlow

Lil Nas X en Jack Harlow hebben met INDUSTRY BABY ook een ware hit in handen. Het nummer is al weken enorm populair op Spotify en in de afgelopen zeven dagen is het nummer meer dan 39 miljoen keer gestreamd. INDUSTRY BABY pakt hiermee de tweede plek in de top 10 trending songs van deze maand. In totaal is het liedje meer dan 581 miljoen keer gestreamd.

2. STAY – The Kid LAROI & Justin Bieber

STAY van The Kid LAROI en Justin Bieber was maandenlang het populairste liedje op Spotify, maar het nummer moet het sinds kort doen met een tweede plek in de top 10 trending songs. Dat komt niet door een dalende populariteit, want STAY werd ook deze week weer meer dan 46 miljoen keer gestreamd.

1. Easy On Me – Adele

Het is je misschien niet ontgaan, want afgelopen tijd was het groot nieuws dat Adele een nieuw liedje heeft uitgebracht. Het nummer heet Easy On Me en je mag het gerust dé hit van oktober noemen. In de afgelopen week is Easy On Me ongeveer 85 miljoen keer gestreamd en daarmee staat het pal bovenaan de top 10 trending songs van oktober. In totaal is Easy On Me in een paar weken tijd al meer dan 107 miljoen keer afgespeeld op Spotify en daarmee is het wel veilig om te stellen dat Adele wederom een hit heeft gescoord.

Je hoeft overigens niet verbaasd te zijn als je Adele in de komende maanden nog vaker ziet opduiken in de hitlijsten. De zangeres komt namelijk binnenkort met een nieuw album en als haar werk net zo goed is als we gewend zijn, dan zullen daar nog veel meer hits bij zitten. Dat belooft dus veel goeds!

Aanvullend

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.