Dit is het nieuwe nummer van Adele 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het nieuwe nummer van Adele

Adele heeft vandaag voor het eerst in jaren weer een nieuw nummer uitgebracht. Het liedje heet Easy On Me en maakt deel uit van het album 30. Hieronder kan je de videoclip van Easy On Me zien. Wat vind jij van de nieuwe single van Adele?

Dit is het nieuwe nummer van Adele:

Easy On Me

In Easy On Me lijkt Adele weer over haar liefdesleven te schrijven. Zo zingt ze onder meer: “There ain’t no room. For things to change. When we are both so deeply. Stuck in our ways. You can’t deny how hard I have tried. I changed who I was. To put you both first. But now I give up.”

In het couplet geeft ze aan dat haar uiterste best heeft gedaan om de relatie te laten slagen en dat ze zelfs zichzelf daarvoor helemaal heeft aangepast. Toch waren haar pogingen niet genoeg om de relatie te redden en zegt ze op te geven. De Britse zangeres lijkt hiermee te doelen op haar scheiding van haar ex-man Simon Konecki.

Easy On Me is trending

Het nieuwe nummer van Adele is nog maar net uit, maar het blijkt nu al immens populair te zijn. Op YouTube is Easy On Me de huidige nummer 1 in de muziekcategorie. De single is binnen één dag al meer dan 31 miljoen keer afgespeeld en dat is best bijzonder, omdat Adele “slechts” 24,6 miljoen abonnees heeft. Op Spotify nadert Easy On Me de grens van 1 miljoen streams.

Of Easy On Me het succes van haar populairste liedje op YouTube gaat verbreken is wel maar de vraag. Dat is namelijk Hello, en dat nummer van Adele is inmiddels meer dan 2,8 miljard keer op YouTube bekeken. Verschil moet er zijn!

Ga jij het nieuwe nummer van Adele nu ook veel afspelen? Of is het niet helemaal je smaak?

Bekijk ook:
Top 10 liedjes van Adele

Nieuwe album 30 van Adele

Easy On Me is de eerste single van het nieuwe album 30 van Adele. Voor het nieuwe album hoef je niet al te lang meer te wachten, want 30 komt op 19 november uit.

Op Instagram vertelt Adele al een beetje over het nieuwe album. In een bericht deelt ze dat ze ongeveer drie jaar geleden is begonnen met het schrijven van liedjes en dat ze veel geïnspireerd is door de gebeurtenissen van de afgelopen jaren. Ze zegt dat dit de meest turbulente periode van haar leven is geweest en dat ze in die tijd veel nieuwe dingen (over zichzelf) heeft geleerd. In een groot deel van het bericht staat ze ook stil bij een goede vriend die altijd voor haar klaar stond. Het bericht eindigt ze mooi met “Home is where the heart is x”

Het hele bericht kan je hieronder lezen op de Instagram van Adele, op de tweede pagina:

Wij zijn benieuwd naar de rest van het album!

Aanvullend

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.