the art of drinks
Saved Read later
Deel dit bericht

The Art of Drinks: het grootste drankenfestival is terug in Nederland

Als je een liefhebber van speciaalbiertjes, wijnen, of het sterkere spul bent, dan is The Art of Drinks een festival dat je niet mag missen. Tijdens dit festival kun je maar liefst 1000 verschillende dranken proeven, met een glas dat je bij binnenkomst in je handen krijgt geduwd. Drankmerken, importeurs en leveranciers laten je hier kennismaken met hun product. Een must-visit voor de liefhebber van een lekkere borrel.

Alles proeven met je eigen proefglas

The Art of Drinks is voor elke levensgenieter, wijnkenner of barkeeper hét ultieme festival om te bezoeken. Je krijgt bij binnenkomst een glas waarmee je meer dan duizend verschillende dranken kunt proeven, en uiteraard kunt luisteren naar de verhalen achter het merk. Voor de wijnkenner is er volop te ontdekken, maar ook de whiskyliefhebber krijgt genoeg ultiem genot voor de smaakpapillen.

Met het proefglas wat je bij je entree krijgt kun je vrijwel alle dranken gratis proeven. Dus zorg ervoor dat je een taxi klaar hebt staan. Je ontdekt de nieuwste trends op het gebied van de lekkerste speciaalbiertjes, of het verhaal achter eeuwenoude whiskystokerijen. Producenten van de meest uiteenlopende dranken van over de hele wereld komen naar Amsterdam om hun product aan te prijzen.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Muziek en eten

Naast het feit dat je de nieuwste trends op het gebied van rum en cocktails kunt ontdekken is het ook mogelijk om oudere en zeldzame dranken te proeven, het kan dan zijn dat je een minimale meerprijs moet betalen. We weten dat deze editie van het evenement veel single malt whisky’s bevat, dus er valt voor de liefhebber veel te proeven. Ook de vele IPA-biertjes zijn talrijk aanwezig.

Naast al die dranken is er ook plaats voor lekker eten en muziek. Wat is nou lekkerder dan een borrelplankje in combinatie met een goed glas wijn? Of een gegrilde kip terwijl je verschillende soorten rum proeft? Er zijn verschillende kraampjes met eten te vinden, en er wordt tijdens het gehele evenement muziek gedraaid, waaronder een Jamsessie van The Riverside Trio.

The Art of Drinks vindt plaats op 29 oktober in de Gashouder in Amsterdam Je kunt een kaartje bestellen door op deze link te rammen. Dus pak je glas, en maak kennis met de grootste collectie dranken dat je ooit hebt mogen aanschouwen.

Bekijk ook:
De week zonder vlees: Ga jij de uitdaging aan?

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.