dronken man
Saved Read later
Deel dit bericht

Taxichauffeur brengt dronken man naar Arnhem in plaats van Antwerpen: fout van 800 euro

Een avondje uit in Antwerpen heeft een dronken man moeten bezuren met zijn halve maandloon. De feestende dronkaard bestelde een taxi na een avond stappen in Antwerpen om terug te worden gebracht naar zijn hotel, dat ook in Antwerpen ligt, maar in plaats daarvan reed de taxichauffeur naar Arnhem. De fout kostte hem maar liefst 800 euro.

Stappen in Antwerpen

Na een avond flink doorzakken in het Belgische Antwerpen belde een man naar een taxibedrijf omdat hij terug naar zijn hotel wilde worden gebracht. Dat hotel ligt ook in Antwerpen, maar om nog onduidelijke redenen ging de rit naar het Nederlandse Arnhem, ruim 170 kilometer verderop. Na een rit van twee uur kreeg de Arnhemse politie een telefoontje van de taxichauffeur.

De chauffeur vertelde de dienders dat hij een klant achterin had die zijn rit niet kon betalen. Vrijwel meteen na het instappen is hij op de achterbank in slaap gevallen, en werd pas wakker toen de chauffeur hem vroeg om te betalen. De man had geen idee waar hij was, en vertelde dat hij geen geld had om te betalen, waarna hij rustig verder ging met het uitslapen van zijn roes.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

dronken man taxi politie

Taxichauffeur brengt dronken man naar verkeerde stad

De beduusde chauffeur belde daarop de politie, die de dronken man wakker maakte. Hij was nog flink onder invloed van alcohol. Met moeite wist hij de agenten vertellen dat hij niet eens in de buurt van Arnhem woont, waarna chauffeur besloot om terug te rijden naar Antwerpen en de man bij zijn hotel af te zetten. De retourrit kostte de man maar liefst 800 euro. Hij heeft afspraken met de chauffeur gemaakt over het te betalen bedrag.

Als de man nog enige weet heeft van het voorval dan heeft hij behalve een kater ook een geweldig verhaal te vertellen op het volgende feestje. Het zal een goedkoop feestje worden, want die 800 euro komen toch volledig voor zijn kiezen. Hij heeft hoogstwaarschijnlijk met zijn dubbele zicht en tong een stad op de navigatie van de taxi aangetikt. Met een fles whisky achter je kiezen lijkt elke stad dat begint met een A op Antwerpen, niet dan?

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Antwerpen Arnhem

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.