terrifier 2
Saved Read later
Deel dit bericht

(Trailer) Horrorfilm Terrifier 2 laat mensen flauwvallen van angst

Het is dat horrorlegende Stephen King deze film met een duimpje omhoog heeft beoordeeld, anders hadden we dit artikel nooit geschreven. We lezen namelijk wel vaker berichten over films waarbij mensen kotsend de zaal verlieten, maar dan bleek Disney’s Bambi nog spannender. In dit geval gaan we af op de mening van Stephen King, want zijn positieve review heeft onze interesse in deze film gewekt.

Moordlustige clown

Oktober is de maand van Halloween, dus bij uitstek de meest geschikte maand om een horrorfilm te lanceren. Streamingdiensten bieden meer bloed en angst aan, en ook in de bioscopen slaken mensen meer angstkreten dan in de rest van het jaar het geval is. De Amerikaanse bioscopen worden echter op dit moment gedomineerd door Terrifier 2, een film waarin een moorddadige clown centraal staat.

Als we aan een moorddadige clown in een horrorfilm denken, dan zien we de demonische grijns van Pennywise uit de film IT voor ons. Inderdaad, de legendarische horrorfilm dat een verfilming is van het gelijknamige boek van Stephen King. En laat het nou net dezelfde Stephen King zijn die Terrifier 2 positief heeft beoordeeld. Als de koning van de horror dat doet, dan moet het wel een goede film zijn, toch?

Teffifier 2 is niet voor tere zieltjes

Deze horrorfilm kostte in totaal ‘maar’ $250.000 om te maken, maar die investering hebben de makers er allang uit. In de eerste week zorgde de film al voor een omzet van 1,3 miljoen dollar. Terrifier 2 is een low budget-film die alle verwachtingen overtreft. We zagen dit eerder bij horrorfilm The Blair Witch Project, dat een megasucces werd en vele miljoen opbracht, terwijl de film met een klein budget was geproduceerd. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen is te zien is helaas nog niet bekend.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Het feit dat de geruchtenmachine met betrekking tot flauwvallende en kotsende bezoekers op volle toeren draait is uiteraard geweldige marketing. In de film zaait een killer-clown dood en verderf in het Amerikaanse dorpje Miles County. Hij heeft het specifiek voorzien op een tienermeisje en haar jongere broertje. Alle omstanders worden door de clown op gruwelijke wijze uit de weg geruimd. Ben je nieuwsgierig geworden? We hebben de trailer voor je klaargezet. Hou je kotszakje bij de hand.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.