André Hazes in Disneyland Parijs
Saved Read later
Deel dit bericht

André Hazes vertrekt met gezin naar Disneyland Parijs

André Hazes is afgelopen weekend gespot in het populaire pretpark Disneyland Parijs. De zanger deelde verschillende familiekiekjes op zijn persoonlijke Instagram-account. Op de foto’s is te zien dat hij met zoontje André Junior het park verkent.

Ook zijn neef Djarno sloot met vriendin Manon en hun dochtertje aan bij de familievakantie. Ex-vriendin Monique werd echter niet meteen gespot op de familiefoto’s en dat zorgde bij veel volgers al snel voor vraagtekens. Inmiddels weten we dat ook zij aanwezig was. 

Spionnen in Parijs

Uit de Instagram Stories van Monique werd duidelijk dat ook zij aanwezig was tijdens de familievakantie in Disneyland Parijs. Uit de foto’s wordt dus duidelijk, dat het hele gezin compleet was en genoot van de verschillende attracties in het park.

Ook Yvonne Coldewijer kreeg verschillende foto’s en video’s doorgestuurd van haar spionnen die het gezin hadden gespot in het park. Deze deelde de roddelkoningin op haar Instagram-account Live of Yvonne. Het is de eerste familievakantie sinds de documentaire van André uitkwam op Videoland.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

André op nummer 1

Op 20 oktober kwam de 5-delige documentaire van André Hazes live op de streamingdienst Videoland. Vanaf dat moment staat de documentaire op de eerste plek van ‘best bekeken series’. In de documentaire praat Hazes openlijk over zijn verslavingen, jeugd, zijn relatie en over zijn band met zoontje Dré.

Aan het begin van de documentaire is te zien hoe André op zijn knieën gaat voor Monique en haar ten huwelijk vraagt. Slechts enkele maanden na het aanzoek verliet hij Monique voor Sarah van Soelen – al wordt haar naam niet genoemd in de documentaire. Ook deze relatie werd beëindigd en André trok weer in bij moeder Rachel.

Afgelopen maandag bracht Yvonne Coldewijer naar buiten op haar Instagram, dat André zijn huidige relatie heeft beëindigd en het opnieuw met Monique zou willen proberen. Volgens haar spionnen zou het stel zelfs in relatietherapie willen gaan samen, om te werken aan de relatie. Dit nieuws is echter niet door André of Monique bevestigd.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.