Netflix en zoon Stephen King onthullen horror-serie Locke and Key 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Netflix en zoon Stephen King onthullen horror-serie Locke and Key

Netflix en zoon Stephen King onthullen horror-serie Locke and Key 14

De zoon van horror-legende Stephen King, Joe Hill (pseudoniem van Joseph Hillstrom King) en Netflix gaan een samenwerkingsverband aan. De streamingdienst bestelde onlangs tien afleveringen, dat we vanaf 7 februari kunnen streamen. Heeft Netflix een nieuwe horror hit binnen gesleept ? Laten we de serie even uitlichten.

Netflix introduceert Locke and Key

Zo gaat de serie heten, gebaseerd op de uitermate populaire comics. De serie gaat over de Locke kinderen en hun moeder. Na de dood van vader Locke betrekken ze hun ouderlijk huis, Keyhouse.

Dit mysterieuze huis is alles behalve gezellig. De kinderen ontdekken verschillende verborgen sleutels, die allemaal krachten bezitten. Maar door het vinden van de sleutels ontwaakt er een demon, die de sleutels koste wat het kost wil hebben.

Joe Hill en Gabriel Rodriquez

De graphic novels van Gabriel Rodriquez zijn uitermate populair onder horrorliefhebbers die graag comics lezen, het is een beetje het beste wat er te vinden is. Een samenwerking met de zoon van Stephen king moet dus wel een pareltje van een serie worden. Netflix boekte al eerder successen met het aanschaffen van andere horror-series en films, dus de verwachtingen zijn hoog. We kunnen er vanaf 7 februari zelf een oordeel over vellen.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Netflix zet volledige trailer online

De serie moet aan angstaanjagende reis worden waar van tevoren niet veel over verklapt mag worden. Maar om een tipje van de sluier op te lichten heeft Netflix alvast de volledige trailer van de serie online gezet.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.