Amerika tast in het duister over tientallen UFO-meldingen 13
Amerika tast in het duister over tientallen UFO-meldingen
Saved Read later
Deel dit bericht

Amerika tast in het duister over tientallen UFO-meldingen

Het is de laatste tijd een hot topic in het nieuws. We zien steeds meer berichten over vreemde objecten die door ons luchtruim zouden bewegen. Vooral boven de United States worden deze objecten veel waargenomen. In Amerika zijn er van de 140 ufo-meldingen, die door het ministerie van defensie zijn gedocumenteerd, eentje meer of minder verklaard. Dat zou gaan om rommel in de lucht dat rondzweeft. Men tast over de rest nog volledig in het duister. Men zegt zelfs dat het niet uitgesloten is dat de onbekende vliegende objecten van buitenaardse afkomst zijn.

Mysterieuze objecten in Amerikaans luchtruim

Amerika zou deze maand komen met een langverwacht rapport van de Amerikaanse inlichtingendienst over mysterieuze objecten die in het luchtruim zijn gezien, en die tot nu toe niet verklaard konden worden. Dat rapport is nu openbaar gemaakt. De inlichtingendienst zegt over onvoldoende informatie te beschikken om deze gebeurtenissen die nu zijn vastgelegd in een rapport, toe te kunnen schrijven aan iets wat wij hier op aarde hebben en dat zo kan voortbewegen. Men kan het gewoonweg niet verklaren.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

Veiligheidsprobleem voor Amerika

Wel moet men de conclusie trekken dat het een veiligheidsprobleem kan zijn voor de Amerikaanse veiligheid. Er vliegen objecten door het luchtruim die de luchtvaart in problemen kunnen brengen. In het uitgekomen rapport staan ook enkele meldingen die piloten hebben gedaan, en die zelfs op video zijn vastgelegd. Op die beelden zie je raadselachtige vliegende objecten die door het Amerikaanse luchtruim met een snelheid en beweegbaarheid vliegen, die wij hier op aarde helemaal niet kennen. Geen één vliegtuig kan deze bewegingen maken of de snelheid halen, waarmee de objecten vliegen. Je ziet ook geen duidelijke vorm van voortstuwing zoals wij die wel kunnen zien bij vliegtuigen en raketten. Ook is er geen indicatie dat dit zou gaan om mogelijke vliegtuigen van andere landen, omdat er geen aanwijzingen zijn dat die landen over een grote technologische voorsprong zouden beschikken.

Meldingen vastgelegd 

Jarenlang hebben mannen en vrouwen die het vertrouwen hebben om Amerika te verdedigen, melding gemaakt van deze mysterieuze vliegende objecten. Zij werden vaak genegeerd en of belachelijk gemaakt. Het Congres van Amerika heeft nu besloten al deze meldingen in een rapport samen te vatten. Wat men met dit rapport gaat doen is nog onbekend. Maar het is al een grote stap dat de meldingen serieus genomen worden en worden vastgelegd.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.