Bosnische piramide bewijst buitenaards leven 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Bosnische piramide bewijst buitenaards leven

We kennen allemaal de piramides in Egypte. Deze wereldwonderen herbergen nog steeds geheimen, zit vol met raadsels en er worden duizenden jaren na de bouw nog steeds nieuwe cryptes en verborgen ruimtes gevonden. Er wordt gezegd dat piramides gebouwd werden met de hulp van buitenaards leven. De bouwwerken zouden krachtbronnen zijn die met elkaar in verbinding staan. Onderzoekers in Bosnië zeggen bewijs te hebben waarmee de theorieën over het christendom onderuit kunnen worden gehaald.

Piramides gebouwd met lasertechniek

Deze onderzoekers zeggen dat de piramides in Bosnië (het zijn er vijf) ruim 12000 jaar oud zijn en gebouwd zijn met zeer geavanceerde technologie. De steensoort waarmee deze piramides zijn gebouwd komt niet uit de regio en de immens zware blokken die zijn gebruikt zijn zo zwaar dat ze zelfs met de huidige technologie niet te tillen zouden zijn. De stenen zijn ‘gesneden’. Men spreekt over lasertechnologie, zelfs vandaag de dag past er geen speelkaart tussen de nauw geplaatste blokken. Ze passen naadloos tegen elkaar aan. Maar er is nog meer..

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Onbekende energiebundel

Onlangs ontdekten de onderzoekers dat er een onbekende energiebron uit de top van één van de piramides komt, uit de piramide van de zon. Deze energiestraal stijgt op en is 4,5 meter breed. Deze straal is met het blote oog niet te zien, maar met de huidige technieken zichtbaar gemaakt. Deze straal wordt sterker naarmate het zich verder van de piramide verwijdert, iets wat tegen alle natuurwetten in gaat. Dit haalt alle religie onderuit. Het zou bewijzen dat er 12000 jaar geleden al een vergevorderde en geavanceerde levensvorm op aarde te vinden was, wat duidt op buitenaards leven.

Bosnische piramides

Genezingskamers in de piramide

In het labyrint van de piramide zijn drie kamers en een blauw meertje gevonden. Metingen in 2011 hebben aangetoond dat de ionisatie van de lucht in deze vertrekken 43 keer zo hoog is als buiten de piramide. Ook vonden ze onder sculpturen kleine waterstromen dat negatieve energie omzet in positieve energie, dit alles bij elkaar maakt van deze ruimtes heuse genezingskamers. Het zou de ideale plek zijn voor een mens om te regenereren en te herstellen.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Schat aan informatie

Wetenschappers uit tien verschillende landen staan voor een raadsel. Ze hebben in de afgelopen jaren een schat aan informatie uit de piramide kunnen halen. Informatie dat, zodra wetenschappelijk is onderbouwd, ons idee over de oorsprong van de mens compleet onderuit haalt. Wat als bewezen wordt dat ons idee met betrekking tot de evolutie anders in elkaar zit? Of dat al onze Goden simpelweg aliens zijn die de aarde hebben gekoloniseerd? Wie weet heeft deze piramide het antwoord op al onze vragen.

https://www.youtube.com/watch?v=Nf6SdE2yKMc&feature=youtu.be

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.