McKamey Manor is het engste horrorhuis ter wereld 13
Saved Read later
Deel dit bericht

McKamey Manor is het engste horrorhuis ter wereld

Wie denkt dat hij alles wel gezien heeft wat betreft Halloween heeft het mis. In Tennessee, Amerika, staat het engste horrorhuis ter wereld. Het staat bekend als McKamey Manor en de mensen die naar binnen gaan komen er niet meer uit zonder doodsangsten uitgestaan te hebben.

McKamey Manor

Wat kan er nou zo eng zijn aan een spookhuis? McKamey Manor is niet zomaar een spookhuis, het is werkelijk waar een huis waar je grootste angsten werkelijkheid worden. De ervaring is puur gebaseerd op jouw grootste angsten. Daar huppel je makkelijk doorheen als je maar tegen jezelf blijft zeggen dat het niet echt is, toch? Niet dus. Het spookhuis is niet heel groot, het wordt namelijk gewoon gehouden in de achtertuin van de oprichter, maar het duurt een verbazingwekkende 10 uur voordat je helemaal klaar bent.

Tot nu toe is het nog niemand gelukt om het de volle 10 uur vol te houden. Ook vorige versies van acht uur zijn niet voltooid. Het is zelfs zo erg, dat er nu een beloning is voor mensen die de volle tour uitzitten. Een spectaculaire $20,000 om precies te zijn.

Bekijk ook:
Deze enge films moet je gezien hebben

Enger dan dit ga je niet meemaken

Het is een van de heftigste horrorhuizen die je ooit zult meemaken en daarom zijn er ook strenge regels als je het wilt proberen. Zo moet je bijvoorbeeld 21 jaar of ouder zijn om mee te kunnen doen. Ben je dat niet dan moet je, ook als 20 jarige, iemand van 21 jaar of ouder bij je hebben. Ook moet je aan een paar strenge eisen voldoen kwa gezondheid. Je moet beide fysiek en mentaal helemaal tip-top in orde zijn om een poging te mogen wagen. Het is zelfs zo erg dat je een ware sporttest moet uitvoeren. Een drugstest en bewijs van een zorgverzekering is ook een benodigdheid. Verder moet je een formulier van 40 pagina's ondertekenen om ermee akkoord te gaan dat alles op eigen risico is. McKamey Manor is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het horrorhuis op mentaal of fysiek gebied.

Bekijk ook:
6 plekken voor de ultieme Halloween ervaring

Grenzen verleggen

Elke bezoeker zal mentaal en fysiek tot het uiterste getest worden. Je zult grenzen moeten verleggen en testen moeten doorstaan waar je zelfs in je ergste nachtmerries niet over durft te dromen. Er zijn zelfs mensen geweest die een heuse hartaanval hebben gehad in McKamey Manor of PTSS hebben opgelopen van het hele evenement. Zoals al eerder gezegd, er is nog niemand geweest die de volle 8-10 uur heeft voltooid, zelfs niet met de belofte van $20,000.

Zou jij het aandurven? Is $20,000 het voor jou waard om deze doodsangsten uit te staan? Als jij het wel eens zou willen proberen dan moet je wel even wachten, er is namelijk een wachtlijst van 27,000 mensen die je voor zijn.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 engste spookhotels ter wereld
6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.