Dit zijn de 10 engste spookhotels ter wereld 8
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 10 engste spookhotels ter wereld

Oktober staat ook wel bekend als de griezelmaand met als hoogtepunt Halloween! Halloween is een jaarlijkse feestdag die in het teken staat van uitgeholde pompoenen, griezelige figuren, spookhuizen en ja ook spookhotels..

Spookhotels zijn de laatste jaren in opkomst

We zien er steeds meer en we horen er steeds meer over. Blijkbaar zit er in ons allemaal wel een kleine griezel die er soms uit wilt komen. Herken jij jezelf hier in? Dan ga je zeker weten genieten van de onderstaande tien engste spookhotels in onze wereld, tenminste.. Als je het aandurft.

Bekijk ook:
Op deze 7 objecten rust een vloek

Top 10 engste spookhotels ter wereld

Als slapeloze nachten, geesten en horror jouw ding zijn dan is een bezoekje aan één van onderstaande spookhotels een echte aanrader. Dit is de top 10!

  1. Hotel Stanley in Colorado (Noord-Amerika)

Het hotel is bekend vanwege rol dat het speelt in “The Shining” van Stephen King, maar het hotel wordt ook gezien als één van de angstaanjagende spookhuizen. Het hotel schijnt namelijk vol te zitten met geesten.

  1. Hotel Mastbosch in Breda (Nederland)

In ons eigen land hebben we ook een spookhotel. Er is al meerdere keren een achttienjarig Belgisch meisje waargenomen en deze was niet levend. Ze verschijnt af en toe. Het zou gaan om een meisje dat in Tweede Wereldoorlog is vermoord door de Duitsers.

Bekijk ook:
Op deze Nederlandse plekken schijnt het te spoken
  1. Ballygally Castle Hotel in Larne (Noord-Ierland)

Vreemde taferelen doen zich voor in het Ballygally Castle Hotel. Opgemaakte tafels die uit het niets een rommel zijn en verschijningen van meerdere geesten. De bekendste geest hier is die van Lady Isobel Shaw.

Dit zijn de 10 engste spookhotels ter wereld 9

  1. Hotel del Coronado in San Diego (Noord-Amerika)

Het is een enorm luxe resort, maar heeft een hele duistere kant. Kate Morgan is in 1892 hier vermoord en sindsdien gebeuren er onverklaarbare dingen, zijn er vreemde geluiden en verschijnt er een vrouw met een zwarte kanten jurk. Stel je voor dat je haar ineens zweven als je ’s nachts wakker wordt.

Dit zijn de 10 engste spookhotels ter wereld 10

  1. Fairmont Banff Springs in Alberta (Canada)

Het zal je maar gebeuren. Als bruid sterven op je eigen trouwdag. Mensen beweren de bruid nog steeds regelmatig te zien opzoek naar haar man, opzoek naar liefde.

  1. Hotel El Convento in San Juan (Puerto Rico)

Heb je de film “The Nun” gezien? In dit hotel ziet men regelmatig gewaden van een non verschijnen. Er zijn ook mensen die beweren dat ze dor Dona Ana worden gewekt, de voormalige overleden eigenaresse en oorlogsweduwe.. This is your wake up call krijgt een hele andere betekenis hier.

  1. Grand Hyatt Hotel in Taipei (Taiwan)

Tegenwoordig een eersteklas hotel, vroeger een oorlogsgevangenis. Dat vraagt om moeilijkheden. Geëxecuteerde gevangenen dwalen rond in de hallen en kamers van het hotel. De eigenaren hebben zelfs boeddhistische heiligschriften geplaatst om geesten buiten te houden, maar werkt dit?

Bekijk ook:
Spookachtige verlaten plekken
  1. Hotel Preston Palace in Overijssel (Nederland)

Een oud psychiatrisch ziekenhuis in ons eigen land. Ken je nagaan wat voor energieën daar zijn achtergebleven. Bonkende deuren, koude winden in je nek, voetstappen terwijl er niemand is, zelfs spookkinderen bij het zwembad. Iemand heeft zelfs een keer het gevoel gehad dat hij gewurgd werd.

  1. The Langham Hotel in Londen (Engeland)

Wat je ook doet. Ga niet naar kamer 333. Dit is de engste kamer van heel Londen waar het behoorlijk schijnt te spoken. Het is een kamer die zelfs het personeel het liefst vermijdt. Verschillende geesten spoken hier rond en meerdere mensen hebben een einde gemaakt aan hun leven in deze kamer.

Dit zijn de 10 engste spookhotels ter wereld 11

  1. Russel Hotel in Sydney (Australië)

Volgens oude verhalen wordt het hotel bezocht door de geest van een oude zeeman. Krakende vloerplanken, maar niemand te zien..

En durf jij het aan om één van deze spookhotel te bezoeken of blijf je liever veilig in je eigen bed liggen onder een warm dekentje?

Andere bizarre bestemmingen

Deel dit bericht
Read later

3 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.