Oeps. Spacecake op je begrafenis

0 Shares

Na afloop van een begrafenis in het Duitse Wiethagen, hoe toepasselijk de naam ook is, werd afgelopen zomer per ongeluk spacecake geserveerd. Dertien mensen die in de veronderstelling waren dat ze normale cake aten, werden duizelig of misselijk.

Verantwoordelijk medewerker

De medewerker die verantwoordelijk is voor de cakes nam per ongeluk de spacecake mee vanuit huis. Ze vroeg haar achttienjarige dochter altijd om cakes te maken, aangezien zij het leuk vond om te bakken. Wanneer de cake gebakken was werd deze bewaard in de diepvries. Dochterlief bakte echter ook cakes waar moeders niets van afwist. Zo kon het gebeuren dat de verkeerde cake op de begrafenis eindigde.

Onwel geworden

De gasten op de begrafenis aten van de cake, zonder te weten dat er drugs in zat. Volgens de plaatselijke media werden dertien mensen, onder wie ook de weduwe, onwel van het eten van de cake. Ze vertoonden onder andere symptomen van misselijkheid en duizeligheid. Er is één persoon meegenomen naar het ziekenhuis voor onderzoek.

Bekijk ook:
Wanneer sterft de zon?

Laat naar buiten gebracht

Omdat het incident plaatsvond rondom een gevoelige situatie heeft de Duitse politie ervoor gekozen om deze informatie nu pas naar buiten te brengen. Wel heeft de politie ook laten weten nog bezig te zijn met het strafrechtelijke onderzoek naar de achttienjarige vrouw die de spacecake maakte. Ze wordt verdacht van het toebrengen van gevaarlijk lichamelijk letsel en het overtreden van de drugswet.

Bekijk ook:

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandaag
Wat vind jij?
Quizzen
Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.