Ronnie Flex looft flinke beloning uit 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Ronnie Flex looft flinke beloning uit

Een poging tot inbraak laat Ronnie Flex en zijn manager Ali B niet in de koude kleren zitten. De beveiligingsbeelden zijn door Ronnie op Instagram gezet. Daarnaast looft hij €10.000 uit voor de gouden tip. Herken jij de personen op de beveiligingsbeelden of help je deze heren met hun zoektocht?

Verkleed als pizzabezorger

Op de beelden is iemand, verkleed als pizzabezorger, te zien die aanbelt bij het huis van Ronnie in Capelle aan den IJssel. Naast hem staan twee gemaskerde mannen. Nadat er niet werd opengedaan zijn zowel de pizzabezorger als de gemaskerde mannen vertrokken.

Politie is ingelicht

De politie geeft aan dat ze zijn ingelicht over hetgeen er gebeurde bij het huis van Ronnie. Ze hebben met de rapper gesproken en sporen rondom het huis veiliggesteld. Tot op dit moment ontbreekt ieder spoor van de daders. De politie heeft aangegeven verder te gaan met het onderzoek om erachter te komen wie de mogelijke daders zijn.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

De beelden van de inbraakpoging

Bekijk ook:

Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.