frikandel speciaal legpuzzel
Saved Read later
Deel dit bericht

Bol.com dropt geniale frikandel speciaal legpuzzel

Vrienden die samen graag een frikandellen eten kunnen hun hart ophalen met deze frikandel speciaal legpuzzel. Deze smaakvolle puzzel mag niet ontbreken tussen al die andere spellen in de kast van je mancave. Liefhebbers van een vette hap combineren deze geniale legpuzzel uiteraard met het eten van een frikandel speciaal met patat of friet. We worden hier hongerig van, dus namen we deze puzzel even onder de loep.

Legpuzzel voor jong en oud

Wie is er in Nederland niet opgegroeid met frikandellen? De tranen van nostalgie zullen over je wangen lopen tijdens het leggen van deze prachtige puzzel, want wie houdt er nou niet van deze oer-Hollandse snack? Het is het ideale vermaak voor familie, vrienden, en de buren zullen ongetwijfeld een stukje willen leggen tijdens het verorberen van een bord patat, gecombineerd met de populairste snack van Nederland.

Als je echt in een creatieve bui bent dan kun je samen met je vrienden eerst een Frikandellington bereiden voordat jullie beginnen aan dit ultieme stukje vermaak. Tijdens het leggen van de puzzel is het ook leuk om de 10 grappigste weetjes over frikandellen met elkaar uit te wisselen. Het is helemaal ultiem als jullie deze geniale legpuzzel in elkaar zetten tijdens nationale Frikandellendag.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

snack frikandel

Frikandel speciaal legpuzzel op Bol.com

Deze gave legpuzzel is verkrijgbaar in 500 en 1000 stukjes, en is van hoogwaardige kwaliteit. Het is ook een ludiek cadeau om weg te geven tijdens een feestje of een verjaardag. Tag vooral die liefhebber van deze snack, want in de spelletjeskast van diegene mag dit stukje vermaak zeker niet ontbreken. Dit is een fotopuzzel, dus er is een fotograaf die een smakelijke werkdag heeft gehad.

Op de afbeelding is een frikandel met saus en uitjes gezien, en er is ook wat patat op afgebeeld. Als deze puzzel af is dan kan deze mooi op een stuk karton worden geplakt, waarna het een prima versiering wordt voor in de keuken, of aan de muur bij de plaatselijke snackbar. Je krijgt spontaan trek als je deze puzzel in elkaar zet, dus zet de frituurpan aan, leeg de eettafel en begin maar vast met puzzelen. Deze smaakvolle legpuzzel is te koop op de website van Bol.com.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

frituur snack puzzel

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.