geld besparen
Saved Read later
Deel dit bericht

Geld besparen: dit krijg je gratis (of met korting) op je verjaardag

Als je jarig bent krijg je cadeautjes, en dat is leuk. Het wordt nog leuker als bedrijven gratis spullen weggeven op je verjaardag. Er zijn ook bedrijven die flinke kortingen geven, het enige wat je dan hoeft te laten zien is je legitimatiebewijs. Met het oog op geld besparen in deze moeilijke tijd hebben we een aantal cadeautjes op een rijtje gezet. Op deze manier wordt je verjaardag voordeliger.

1. Korting bij de Efteling en andere pretparken

De Efteling is normaal gesproken een duur dagje uit, maar niet als je jarig bent. Je moet je eerst inschrijven voor de nieuwsbrief. Als je daarna met minimaal twee personen naar binnen gaat, dan krijgen jullie beiden 12 euro korting. Bij Toverland, Hellendoorn, en Bobbejaanland mag je zelf helemaal gratis naar binnen als je jarig bent.

2. Gratis uit eten

Geld besparen werd nog nooit zo leuk op je verjaardag. Bij veel (vaak all-you-can-eat) restaurants mag je op je verjaardag gratis naar binnen. Je hoeft dan alleen je legitimatiebewijs te laten zien. Je moet dan wel vaak een betalende gast meenemen, maar dan nog is het een goede deal, niet dan?

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

geld besparen uit eten

3. Geld besparen op parfum

Als je jarig bent dan moet je wel lekker ruiken, en dat kan voordelig bij Douglas. Bij veel parfumwinkels krijg je een kortingsbon op je verjaardag. Je moet jezelf wel inschrijven voor de nieuwsbrief, en een klantenkaart hebben, maar dan krijg je wel 5 euro korting.

4. Gratis bioscoop

Ook bij Kinepolis-bioscopen moet je jezelf eerst inschrijven voor de nieuwsbrief, maar daar krijg je op je verjaardag wel een gratis film voor terug. Ook in dit geval wordt er vaak gevraagd om een betalende klant mee te nemen, maar dan nog kijken jullie met een voordelig gevoel naar de nieuwste film op het witte doek.

5. Gratis McDonalds

Geld besparen bij McDonald's kan al vaker omdat ze online vaak kortingsbonnen hebben, maar op je verjaardag loop je zonder moeite met een gratis hamburger, portie kipnuggets, of een gratis McFlurry naar buiten. Dit kan zelfs tot na een week na je verjaardag. je moet alleen even bewijzen dat je een dagje ouder bent geworden met je ID-kaart.

Bekijk ook:
Tips om te besparen: Met deze tips is besparen eenvoudiger dan je denkt!

geld besparen mcdonalds

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.