LikeLike HAHAHAHA

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld

In deze restaurants wil jij zeker een hapje eten!

Net als je denkt alles gezien te hebben kom je deze restaurants tegen. Dineren in het donker valt in het niet bij deze restaurants. Van eten op een wc pot tot een Big Mac in een filiaal in de vorm van een vliegtuig. Mocht je toevallig in de buurt zijn dan is het zeker de moeite waard om één van deze restaurants te bezoeken.

Top 5 meest bizarre restaurants in de wereld

Er zijn veel bizarre en gekke restaurants online te vinden, maar voor jou hebben we onze favorieten geselecteerd. Dit is de top 5 van de meest bizarre en gekste restaurants in de wereld.

  1. McDonalds in Taupo (Nieuw-Zeeland)

Een heerlijke Big Mac of een Happy Meal in een vliegtuig eten? Dat kan in het McDonald’s filiaal in Taupo. Deze McDonald’s is in de vorm van een vliegtuig. Dat is weer eens wat anders dan de McDrive. Fasten your seatbelts and enjoy your burger!

  1. Hajime in Bangkok (Thailand)

Bediend worden door vriendelijke robots in een futuristische wereld is mogelijk bij Hajime in Bangkok. De robots in dit restaurant nemen je bestelling op en bezorgen ook nog eens je eten. Zullen deze robots ook achter je aan komen, wanneer je weigert te betalen?

  1. Ithaa Undersea Restaurant (Malediven)

Onderwater dineren is een geweldige beleving bij het Ithaa Undersea Restaurants op de Maladiven. Geniet van de heerlijke gerechten in dit unieke restaurant op 5 meter diepte, terwijl de vissen om je heen zwemmen.

  1. Chillout Ice Lounge (Dubai)

Dubai staat bekend om zijn indrukwekkende skyline met de vele wolkenkrabbers. Je ziet in Dubai de meest prachtige hotels, dure auto’s en rijke sjeiks, maar wat je in Dubai ook vindt is de Chillout Ice Lounge. Bij de Chillout Ice Lounge kan je borrelen en dineren in een restaurant dat compleet van ijs is gemaakt. Ideaal om even af te koelen van de woestijnhitte.

  1. Modern Toilet in Taiwan (China)

Een hele aparte ervaring.. Eten op wc-potten en dineren aan een tafel in de vorm van een badkuip. Aan de muur hangen urinoirs met verlichting erin. Is deze setting nog wel smakelijk of is jouw eetlust al weg bij de gedachten van dineren op een toiletpot? Wanneer je naar de wc moet dien je overigens wel even naar het “echte toilet” te lopen. Het is niet toegestaan om dit aan tafel te doen.

Welk restaurant is jouw favoriet of mis je hier nog een restaurant?
Laat het dan zeker weten in de comments!

Andere bizarre bestemmingen:

Waardering voor deze inzending:

211 punten
Upvote Downvote
Enthusiast

Geschreven door Brian

Hallo!! Leuk om kennis te maken. Mijn naam is Brian en ik ben geboren op 30 december 1991 in Leiderdorp. Opgegroeid in omgeving Roelofarendsveen, dat dorpje van de radio waar altijd file is weet je wel. Tegenwoordig woon ik in de stad die verbindt, Breda! De parel van het zuiden wordt ook wel gezegd. Breda is ook de plek waar ik ben begonnen met het waarmaken van mijn dromen.

Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laden…

0

Reacties

0 Reacties

Verlaat D66 minister Ollongren het kabinet definitief?

Waarom Terschelling ook leuk is in de koudere maanden