Pinoccio
Saved Read later
Deel dit bericht

Zien: trailer en releasedatum Pinocchio op Disney+

Pinocchio is misschien wel een van de meest iconische karakters uit het Disney-universum. In maart onthulde Disney+ dat er een remake van Pinocchio komt, met Tom Hanks in de rol van de sympathieke Gepetto. Nu is ook de releasedatum bekend én er is een trailer vrijgegeven van deze live-action film. Lees snel verder.

Pinocchio op Disney+

Fans kunnen een korte glimp opvangen van de nieuwe release van Pinocchio. We kunnen genieten van de magische graphics waarmee de pop tot leven komt, maar ook van Oscar-winnaar Tom Hanks, die de rol van Gepetto op zich neemt. In de trailer neemt Jiminy Cricket ons mee naar de werkplaats van de sympathieke houtbewerker, die met zijn witte haar en kleine brilletje werkt aan zijn zoon van hout.

We zien Blue Fairy die haar magische toverstaf op het hoofd van Pinocchio legt, en we krijgen kort beelden te zien van de avonturen die hij daarna zal beleven. Disney+ heeft met Pinocchio een primeur in handen die alle verwachtingen zal overstijgen. De magie uit de originele Disney-tekenfilm wordt feilloos op de kijker overgebracht in deze prachtige remake. De poster van de film laat zien hoe de pop zijn eerste stappen in de wereld zet.

Bekijk ook:
Tijd voor romantiek? De beste romantische films & series op WithLove

Trailer en releasedatum

De makers van de film hebben niets veranderd aan het ontwerp uit 1940. Pinocchio draagt nog steeds dezelfde outfit en zijn kenmerkende hoed met veer. De toverfee wordt gespeeld door Cynthia Erivo en de stem van Jiminy Cricket wordt ingesproken door Joseph Gordon-Levitt. De krekel is het geweten van Pinocchio en zal de rode draad in de avonturen van de pop zijn.

Disney verfilmde eerder met veel succes animatieklassiekers zoals Beauty and the Beast (2017) en The Lion King (2019). De film wordt geregisseerd door Robert Zemeckis. Hij heeft eerder met Tom Hanks samengewerkt tijdens het maken van de film Forrest Gump. Check hieronder de fantastische beelden van de teaser-trailer die Disney+ heeft uitgebracht. De film is vanaf 9 september te zien op de streamingdienst.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.