Netflix
Saved Read later
Deel dit bericht

Must see: deze recente duistere film staat in de top 3 op Netflix

Op het moment van schrijven staat de film ‘We Have a Ghost’ aan de top van de Netflix top 10. De film krijgt echter stevige concurrentie van een titel die recentelijk op Netflix is te zien, maar in sneltreinvaart naar de top schiet. Dat komt niet alleen door het duistere verhaal, maar ook door een sterrencast waar we niet omheen kunnen. We zetten deze film even in de spotlight.

Duistere misdaadfilm met een goede dosis actie

We hebben het over de film, The Gentleman. Deze titel uit 2019 staat op dit moment namelijk op de derde plaats van de Netflix top 10, maar er wordt verwacht dat de film een nog hogere positie gaat bemachtigen. De film is geregisseerd door Guy Ritchie, en wordt omschreven als ‘gelikt’ en ‘duister’ door filmcritici, die lovend zijn over het script. The Gentleman scoort 75% op Rotten Tomatoes, wat een prima score is.

In The Gentleman draait het verhaal over expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die het voor elkaar krijgt om een zeer winstgevend marihuana-imperium in Londen op te bouwen. Het gaat echter fout als de Britse onderwereld erachter komt dat hij uit de handel wil stappen. Mickey krijgt dan te maken met chantage, omkoping, en geweld om zijn winstgevende handel van hem af te nemen.

Trailer The Gentleman

Deze misdaadfilm heeft een sterrencast waar we nieuwsgierig van worden, want over het algemeen zijn deze acteurs de hoofdrolspelers in kaskrakers, dus moet deze film wel goed zijn, toch? We zien Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Jeremy Strong, Colin Farrell en Hugh Grant voorbijkomen. Dit zijn niet de minste namen, en dat hebben een hoop Netflix-kijkers nieuwsgierig gemaakt, want de film stijgt naar de top van de streamingdienst.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Guy Ritchie heeft wel vaker films gemaakt die een zwart en rauw randje hebben, en dat maakt zijn films zo uniek. Vooral zijn misdaadfilms zijn meestal een daverend succes. Zo zijn Snatch en Lock, Stock, and Two Smoking Barrels films waar nog lang over werd nagepraat. Als je de film wilt zien dan kun je hem bekijken door op deze link te klikken. Om je vast warm te maken hebben we de trailer van The Gentleman ook alvast klaargezet.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.