jenny ortega
Saved Read later
Deel dit bericht

Jenny Ortega (actrice Wednesday) straalt op Instagram in verleidelijk jurkje

Actrice Jenny Ortega heeft zichzelf op de kaart gezet door haar geniale rol in de Netflix-serie Wednesday. De actrice draagt in de serie zwarte kleding, maar het zwarte jurkje dat ze onlangs op Instagram plaatste geeft haar een meer sexy look dan de gothic look die ze in de serie heeft. Ze is bijna niet te herkennen op de foto, waarop ze een jurkje met een laag decolleté draagt.

Wednesday en Scream VI

Jenny Ortega is pas 20 jaar jong, maar heeft een indrukwekkende staat van dienst als het gaat om haar acteercarrière. Haar eerste stappen in de filmwereld deed ze in de films Iron Man 3, en Insidious: Chapter 2. Dit waren bijrollen, maar ze heeft zichzelf met de Netflix-serie Wednesday pas echt op de kaart gezet. Het team achter de serie is hard bezig met het maken van het tweede seizoen. Ze is binnenkort ook te zien in Scream V.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Jenny was onlangs aanwezig bij de SAG Awards. Tijdens de SAG Awards (Screen Actors Guild Awards) worden de acteurs en actrices die de beste acteerprestaties van het vorige jaar beloond voor hun uitstekende prestaties. In het geval van Jenny Ortega ging het uiteraard om haar aandeel in Wednesday. Het is duidelijk te zien dat haar team van visagisten en modemerken hun best hebben gedaan om een oogverblindend plaatje van Jenny te maken.

Jenny Ortega ziet er prachtig uit op Instagram

In de caption bij het bericht staat te lezen dat ze haar team bedankt voor de mooie avond. Daarmee doelt ze op Tiffany & Co en Versace. “Jullie zijn allemaal te goed voor mij” aldus Jenny Ortega. Als we kijken naar de onderstaande foto op haar Instagram-account dan kunnen we concluderen dat Jenny met recht heeft gestaald op de rode loper, want ze ziet er fantastisch uit.

Ze is bijna niet te herkennen als we haar vergelijken met haar uiterlijk in de serie Wednesday. Binnenkort is ze dus te zien in Scream VI, waar ze ongetwijfeld een prima rol neer zal zetten, want ze is een getalenteerde actrice die op jonge leeftijd al veel bereikt heeft in Hollywood. We moeten nog even wachten op het tweede seizoen van Wednesday, maar tot die tijd kunnen we genieten van de onderstaande foto’s.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.