Saved Read later
Deel dit bericht

Maak kennis met de bloedmooie dochter van Ronald de Boer

We kennen Ronald de Boer allemaal als de getalenteerde voetballer die samen met tweelingbroer Frank in de jaren ‘90 het grootste gedeelte van hun carrière bij Ajax voetbalden. Ronald heeft een goed gevulde prijzenkast, maar zijn grootste prijzen zijn zijn kinderen, waarvan de knappe Brooke er één van is. De blondine is nu 25 jaar, en is een beauty waar we graag even stil bij staan.

Dochter van Ronald de Boer

Brooke de Boer is de derde dochter van Ronald de Boer en Sharon Cohen. Deze knappe blondine is net zoals haar zussen Demi (26) en Maxime (29) een prachtige verschijning, en houdt wel van een leven in de schijnwerpers. Ze weet vooral de camera van enthousiaste fotografen op te warmen, want ze werkt net zoals Heidi Klum als model, en dat doet ze zeker niet onverdienstelijk.

Naast Demi en Maxime heeft Brooke nog twee halfzussen en een halfbroertje. Ronald en Sharon zijn namelijk gescheiden, waarna de voetballer nog eens drie kinderen kreeg met zijn huidige liefde Suze van Rozelaar. Brooke weet wat ze wilt, en heeft haar doelen duidelijk voor ogen. Daar doorzettingsvermogen zal ze vast van haar vader hebben , want hij ging tijdens zijn carrière ook altijd tot het uiterste.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Brooke de Boer op Instagram

Naast haar bezigheden als succesvol model is Brooke de Boer helemaal gek van paarden. De knappe amazone weet hoe ze met het majestueuze dier om moet gaan, en doet ook wedstrijden. Haar liefde voor dieren zegt een hoop over haar karakter, we kunnen dus vaststellen dat Brooke zowel mooi van binnen als van buiten is. Ronald de Boer heeft werkelijk een plaatje op de wereld gezet,

Als Brooke niet aan het werk is dan gaat ze graag op vakantie. Dat kan zowel in eigen land zijn als op een tropische bestemming aan de andere kant van de wereld. Als we naar de foto’s op haar Instagram-account kijken zien we dat ze ook een voorliefde voor fashion heeft. Brooke de Boer is een drukke meid, maar gelukkig heeft ze nog tijd om haar avonturen te delen met haar 27.500 volgers op Instagram. Check haar mooiste foto’s hieronder.

Bekijk ook:
De veelgemaakte fouten bij het kiezen van kerstlampjes en verlichting

3.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.