Dit account heeft de allermeeste volgers op TikTok 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit account heeft de allermeeste volgers op TikTok

Jongeren die dansjes doen die viral gaan, lipsyncen op een grote pophit, of grappige video’s creëren door middel van effecten. Dit gaat natuurlijk over het populairste platform van nu: TikTok. Deze app is onmisbaar in deze generatie, en het zijn niet alleen de tieners die er op los gaan, tegenwoordig zien alle doelgroepen er de fun van in. Loren Gray is het gelukt de TikTok wereld te veroveren met de állermeeste volgers (44,9 miljoen). Hier lees je hoe ze dit heeft weten te bereiken.

Loren Gray

De famous TikTok-ster Loren Gray is iemand die al voor een hele lange tijd actief is op het platform. Ze begon al met het uploaden van video’s toen de app nog Musical.ly heette. Inmiddels maakt ze nog steeds filmpjes en heeft ze enorm veel volgers en upload ze bijna iedere dag wel een nieuwe post. Ook is ze te zien in een clip van Taylor Swift! En dit allemaal terwijl ze nog maar 18 jaar oud is. Check hier de video.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Op weg naar succes

Loren was pas 12 toen ze haar musical.ly account maakte en ze was een van de eerste mensen in de app die echt de fans voor zich won. Het was 2015 toen ze al naam begon te maken. Ze werd vooral bekend door covers van populaire liedjes te plaatsen waarbij ze handgebaren gebruikte. Tegelijkertijd demonstreerde ze de tekst door middel van lipsynchronisatie. Snel kreeg ze vrienden met grote namen, zoals Millie Bobbie Brown (bekend als Eleven uit Stranger Things).

Contract bij Virgin Records

In 2017 was ze te horen op de single ‘’personal’’ van HRVY. Op 20 maart 2018 tekende ze een contract bij Virgin Records. Al snel volgde haar debuut single ‘’My Story’’. Dit was niet haar verhaal, maar het verhaal van vriendin die iedere keer op de verkeerde mensen verliefd zou worden. In hetzelfde jaar kwam ze nog met de singles ‘’Kick You Out’’, en ‘’Queen’’.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Ben jij benieuwd naar wat voor TikTok video’s Loren Gray plaatst? Bekijk de compilatie hieronder!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.