in

LOLLOL OMGOMG sadsad AngryAngry

TikTok nieuwste challenge: pee your pants!

Bedenker was verbaast dat mensen bereid zijn in hun broek te plassen

Mensen plassen massaal in hun broek en filmen dit voor de nieuwe TikTok challenge: Pee your pants! TikTok gebruikers staan bij de challenge voor de spiegel op het moment dat ze in hun broek plassen nadat een man de challenge was begonnen als parodie.

De eerste video was op TikTok geplaatst toen Liam Weyer zichzelf filmde terwijl hij “Pee your pants challenge” riep. Daarna plaste hij in zijn broek, en al snel klonk het geluid van de urine die op de grond viel.

Zelf gaf Liam aan verbaast te zijn dat de challenge aansloeg. Dit nadat hij al snel soortgelijke video’s op het platform tegenkwam met een hashtag voor de challenge. Er is nu dus een overvloed aan video’s waarin veelal mannen voor de spiegel staan en in hun broek plassen!

De originele clip is door TikTok verwijderd maar Liam heeft hem terug geplaatst en al snel had hij ruim 300.000 views. Er was ook commentaar, onder andere dat het coronavirus de reden was dat het op sociale media tot zo een laag punt gezonken was dat mensen in hun broek zijn gaan plassen voor de views.

Bekijk ook:
Deze foto's hebben de meeste likes op Instagram

Enkele voorbeelden van wat men schreef was:

  • People seriously need to get back to work soon. Everyone has gone insane
  • I refuse to believe this video exists

Liam welke de post als @Liamw2 geplaatst had gaf zelf aan dat het als parodie bedoeld was. Intussen zijn er echter veel mensen die hun broeken onderplassen te vinden op TikTok. Er zijn zelf beelden waarop twee mensen tegelijk de challenge doen, iets wat het nog net even viezer maakt.

Liam, een 19-jarige uit Kansas hoopt later een TV-schrijver te worden, hij blijft er vooral bij dat het allemaal als grap bedoeld was. “Ik maakte de challenge als parodie op al de andere challenges welke viraal zijn gegaan, om aan te tonen hoe nutteloos het allemaal is.”

Hij was verbaast dat mensen bereid zijn in hun broek te plassen en er filmpjes van te plaatsen enkel omdat het een hashtag heeft en een challenge heet.

Bekijk ook:
Welke landen hebben kernwapens?

Bekijk ook:

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/post.php on line 1023

Warning: Attempt to read property "ID" on int in /home/trending/domains/trending.nl/public_html/wp-content/themes/bimber/includes/plugins/media-ace.php on line 128

41 Crystal Meth transformaties

De 12 beste games voor de Xbox