super mario bros.
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) The Super Mario Bros. trailer is eindelijk te zien!

De eerste officiële trailer van de nieuwe The Super Mario Bros. film is eindelijk online gezet. Nintendo heeft de trailer tijdens de New York Comic Con uitgezonden. Deze vette trailer wil je niet missen, want wie is er niet opgegroeid met de Mario Brothers? Met de hedendaagse computertechnieken belooft deze film een spektakel voor onze ogen te worden.

Super Mario Bros. film

Er waren al geruchten dat Nintendo en Illumination bezig waren met een groots project omtrent de wereldberoemde Super Mario franchise. Nu hebben de twee grootmachten in de spelcomputer- en animatie business bevestigd dat er een nieuwe Super Mario Bros. film aan zit te komen. De spectaculaire trailer hebben we onder dit artikel geplaatst, en die is het kijken zeker waard.

In de trailer krijgen we eerst een kijkje op aartsrivaal Bowser, die een koninkrijk met boze pinguïns aanvalt. Ook hulpjes Kamek en Dry Bones zijn te zien. Daarnaast krijgen we een eerste blik op de bekende paddenstoelen wereld waar we in de games vaak doorheen konden rennen. Het klapstuk van de trailer is een eerste blik op Super Mario en Toad, die een korte conversatie hebben.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

super mario bros trailer film bowser

De eerste teaser-trailer

Het is duidelijk dat de beste computertechnieken zijn gebruikt om de animatiefilm in elkaar te zetten. De CEO van Illumination, Christopher Meledandri heeft laten weten dat zijn team de laatste hand legt op de film en dat deze met een week is afgerond. Ze werken nog aan bliksem en andere effecten. De samensteller van de film werk hand in hand met de legendarische Mario en Nintendo ontwikkelaar Koji Kondo.

Meledandri heeft laten weten dat er naar de aanloop van de release van de film meer trailers uitgebracht zullen worden. Super Mario Bros. The Movie zal op 7 april 2023 worden gereleased, dus we moeten nog even wachten. Tot die tijd kunnen we genieten van de trailers die naar buiten worden gebracht. Check hieronder de eerste trailer, die is werkelijk een streling voor het oog.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.