man
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze 6 dingen zoeken vrouwen in een man

Smaken verschillen, dus ook de interesses van vrouwen verschillen als het gaat om een man. Er zijn echter overeenkomsten die opmerkelijk veel vrouwen zoeken in een kerel. We benadrukken dat niet elke vrouw de onderstaande (karakter)eigenschappen zoekt, maar veel vrouwen hebben wel een lijstje waar veel van deze eigenschappen op staan. Wij hebben 7 eigenschappen opgezocht, herken je jezelf hierin? Dan ben je als man zijnde aantrekkelijker dan je denkt.

Geld

We zeggen niet dat alle vrouwen golddiggers zijn, maar een vrouw vindt een man die zijn financiële zaakjes goed voor elkaar heeft een stuk aantrekkelijker dan een man die dat niet heeft. Een man die zijn leven op orde heeft geeft een vrouw een comfortabel gevoel, daarom zal ze sneller voor jou kiezen in haar zoektocht naar een partner.

Uiterlijk

Vrouwen weten zelf ook wel dat alle mannen er niet uitzien als hun favoriete acteur of boxershort-model. Vrouwen hechten echter wel veel waarde aan een goede lichaamsverzorging. Als je een knappe kop hebt dan telt dat uiteraard ook mee. De ‘eisen’ die een vrouw stelt aan het uiterlijk van een man verschilt per persoon, maar ze hebben wel de voorkeur voor een goed verzorgde en aantrekkelijke man.

Bekijk ook:
Schermtijd verminderen? Dit doe je met deze drie praktische tips!

dingen vrouwen man

Vrienden

Vrouwen kijken ook sceptisch naar de vrienden en andere sociale kringen van een man. Als een man met verstandige en succesvolle mensen omgaat, dan zal ze zich sneller aangetrokken voelen tot de man in kwestie. Vrouwen die zichzelf goed verzorgen en degelijk karakter vertonen zullen nooit omgaan met respectloze en asociale types. Dus als je een leuke vrouw wilt ontmoeten dan zal je ook moeten kijken naar de mensen waar je mee omgaat.

Eerlijk

Mannen die hun afspraken nakomen en oprecht in het leven staan zijn in de ogen van vrouwen een stuk aantrekkelijker dan leugenaars en hypocrieten. In datzelfde rijtje vallen ook mannen die betrouwbaar zijn. Kortom; als je vaak liegt, bedriegt, en hypocriet gedrag vertoont dan is de kans groot dat je nooit een leuke vrouw zult ontmoeten. Want hoe betrouwbaar is jullie relatie als jij niet te vertrouwen bent?

vrouwen mannen liegen

Onafhankelijkheid

Je hebt geen vrouw nodig om jezelf te onderhouden, maar je hebt een eigen onafhankelijk leven. Je dopt je eigen boontjes wel. Vrouwen vinden het aantrekkelijk als een man vrij en zelfstandig is. Mannen die maandelijks hun handje ophouden en niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen worden als minder aantrekkelijk beschouwd, zo simpel is het.

Bekijk ook:
Creatieve ideeën voor wandbekleding die je woning transformeren

Zelfvertrouwen

Een man met zelfvertrouwen wordt ook als aantrekkelijk beschouwd. Let er wel op dat je niet arrogant overkomt, want dat wordt weer als zeer onaantrekkelijk beschouwd door de dames. Een man met zelfvertrouwen gelooft in zichzelf, en vaart zijn eigen koers om zijn doelen te kunnen behalen. Vrouwen vinden een man die in zichzelf gelooft aantrekkelijker dan een onzekere man. Daar zijn zelfs studies naar gedaan.

zelfvertrouwen vrouwen mannen

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.