Christina Aguilera
Saved Read later
Deel dit bericht

Christina Aguilera poseert topless op uitdagende Instagram-foto

Superster Christina Aguilera laat met een uitdagende foto op Instagram zien dat ze er nog steeds hot as f*ck uitziet. De ‘Genie in a bottle’ zangeres is al decennia de wens van veel mannen, en soms lijken deze ook echt uit te komen, in dit geval door middel van een foto waarop ze haar topje heeft uitgetrokken.

Genie in a bottle

De Amerikaanse zangeres brak in 1999 door met de nummers ‘Genie in a bottle’ en ‘What a girl wants’, en werd daarna een wereldwijde superster. Christine is inmiddels 43 jaar, maar ziet er nog steeds verbazingwekkend uit. Ze laat met een Instagram-post zien dat vrouwen er ook na hun veertigste waanzinnig mooi uit kunnen zien. Ze deelt wel vaker foto’s van zichzelf op social media.

De foto waarop ze topless te zien is kan op veel complimentjes en likes rekenen. Ze heeft ruim 8,6 miljoen volgers op Instagram, waarvan een half miljoen de foto hebben geliked. Veel Hollywoodsterren prijzen het figuur van de zangeres, en in haar lijstje met comments regent het hartjes, vlammetjes, en zoenende emoticons. Dat is ook niet zo gek, want ze ziet er geweldig uit. Het zou ons niets verbazen als ze nog steeds aan de muur van veel mannen hangt, want ze komt uit dezelfde tijd dat ook Pamela Anderson en Tatjana Simic de natte droom van veel mannen waren.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Christina Aguilera topless op Instagram

Christina Aguilera heeft in haar carrière wel vaker de seksuele prikkelingen van mannen én vrouwen weten te prikkelen. De clip van haar nummer ‘Dirrty stond vol met seksuele zinspelingen, en ook van haar burlesque-optreden in het nummer ‘Lady Marmelade’ zullen veel mensen het ongetwijfeld warm hebben gekregen. Ze is haar schoonheid in de afgelopen jaren in ieder geval niet verloren.

Op de onderstaande foto ligt ze op een bank terwijl ze alleen een zwarte panty draagt. Haar ontblote bovenlichaam spreekt tot de verbeelding van haar vele volgers. “It’s more than just music, it’s the memories, the collaborations and so many moments i feel lucky to have shared with all the beautiful minds behind this project” aldus Christina in de caption van het bericht. Check hieronder haar prachtige foto’s.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.