in ,

CoolCool OMGOMG sadsad

Vrouw (60) stikt in eigen slipje tijdens sm-spel met 28-jarige en overlijdt

De man staat nu terecht voor de volksjury

vrouw stikt in slipje

Een spannende nacht is voor een vrouw van 60 en man van 28 in een nachtmerrie veranderd. De twee waren bezig met een sm-spel toen de vrouw in haar eigen slipje begon te stikken. De man probeerde haar nog te helpen maar had het te laat door. Uit blinde paniek heeft hij haar bankpas gejat en de boel in de fik gestoken om het op een overval te laten lijken.

Vrouw stikt in eigen slipje

De 60-jarige Marie-Claire Wauthier uit Gembloux,België, plaatste een oproep met een dubbelzinnige boodschap op internet: ‘Ik ben een privésecretaresse en bereid om alle wensen van mijn baas te vervullen.’ Lonnie M. (28) reageerde op de boodschap en stelde zich voor als ‘een bedrijfsleider die op zoek was naar iemand met haar kwaliteiten’. Hierna mailden de twee nog met elkaar en besloten zij op 3 juni 2017 af te spreken in de studio van de vrouw. Zij werd vastgebonden met handen en voeten aan haar eigen bed met haar slipje in haar mond. Ze hadden een teken afgesproken indien zij het spel stop wilde zetten.

Bekijk ook:
Poll: Wie is volgens jou de Mol?

De verdachte geeft aan dat de vrouw op geen enkel moment het afgesproken teken gaf, en merkte pas dat er iets mis was toen zij begon te stuiptrekken. Hij probeerde de vrouw nog te redden door de touwen door te snijden met een keukenmes, maar dit mocht niet baten. Het autopsierapport laat zien dat zij gestikt is in haar eigen slipje nadat deze haar luchtpijp had versperd.

Man staat terecht

De verdachte probeerde het incident nog op een diefstal met geweld te laten lijken door haar bankpas te stelen en het bed in brand te steken. Hij heeft nog geld gepind met de bankpas. Hierna is hij naar huis gegaan alsof er niets aan de hand was. Thuis had hij nog een vrouw en kind zitten die van niets wisten. Helaas voor hem stonden zijn gezicht en nummerplaat van de auto duidelijk op bewakingscamera’s van het appartement. De man moet nu dan ook voor de volksjury komen. Het is nog maar de vraag of hij zal worden veroordeeld voor een moord met voorbedachten rade of dat de vrouw onbedoeld overleed. Het proces is vandaag in België van start gegaan.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 grootste voetbalstadions van Europa

Hartverwarmend: 10 filmpjes van dieren die worden gered