vrouw stikt in slipje
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw (60) stikt in eigen slipje tijdens sm-spel met 28-jarige en overlijdt

Een spannende nacht is voor een vrouw van 60 en man van 28 in een nachtmerrie veranderd. De twee waren bezig met een sm-spel toen de vrouw in haar eigen slipje begon te stikken. De man probeerde haar nog te helpen maar had het te laat door. Uit blinde paniek heeft hij haar bankpas gejat en de boel in de fik gestoken om het op een overval te laten lijken.

Vrouw stikt in eigen slipje

De 60-jarige Marie-Claire Wauthier uit Gembloux,België, plaatste een oproep met een dubbelzinnige boodschap op internet: ‘Ik ben een privésecretaresse en bereid om alle wensen van mijn baas te vervullen.' Lonnie M. (28) reageerde op de boodschap en stelde zich voor als ‘een bedrijfsleider die op zoek was naar iemand met haar kwaliteiten'. Hierna mailden de twee nog met elkaar en besloten zij op 3 juni 2017 af te spreken in de studio van de vrouw. Zij werd vastgebonden met handen en voeten aan haar eigen bed met haar slipje in haar mond. Ze hadden een teken afgesproken indien zij het spel stop wilde zetten.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

De verdachte geeft aan dat de vrouw op geen enkel moment het afgesproken teken gaf, en merkte pas dat er iets mis was toen zij begon te stuiptrekken. Hij probeerde de vrouw nog te redden door de touwen door te snijden met een keukenmes, maar dit mocht niet baten. Het autopsierapport laat zien dat zij gestikt is in haar eigen slipje nadat deze haar luchtpijp had versperd.

Man staat terecht

De verdachte probeerde het incident nog op een diefstal met geweld te laten lijken door haar bankpas te stelen en het bed in brand te steken. Hij heeft nog geld gepind met de bankpas. Hierna is hij naar huis gegaan alsof er niets aan de hand was. Thuis had hij nog een vrouw en kind zitten die van niets wisten. Helaas voor hem stonden zijn gezicht en nummerplaat van de auto duidelijk op bewakingscamera's van het appartement. De man moet nu dan ook voor de volksjury komen. Het is nog maar de vraag of hij zal worden veroordeeld voor een moord met voorbedachten rade of dat de vrouw onbedoeld overleed. Het proces is vandaag in België van start gegaan.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.