in , ,

Top 10 indrukwekkende creaties van LEGO

Zou jij dit kunnen namaken?

LEGO is harstikke leuk en je kan er echt van alles mee maken. De meeste van ons hebben vast wel eens een leuk bouwstuk van LEGO gemaakt, maar dat valt waarschijnlijk in het niets bij de creaties die je kan zien in de bovenstaande video. 

Met LEGO kan je echte kunstwerken maken, maar je kan ze natuurlijk ook namaken. Zo dacht een bouwer er over toen hij een bekend schilderij van Vincent van Gogh namaakte met LEGO. Maar, met LEGO kan je nog een heleboel meer namaken, zoals te zien is in de video. Zo maakte een bouwer het skelet van een T-rex na met LEGO en bracht een andere maker superhelden “tot leven” met de steentjes. Een fan van Lord of the Rings bracht zelfs een scene van zijn favoriete film tot leven door het na te bouwen met LEGO, en het ziet er best indrukwekkend uit.

Bekijk ook:
Dit zijn de 5 grootste Lego sets ter wereld

Je kan dus hele creatieve dingen bouwen met LEGO, maar ook de meer standaard bouwstukken kunnen er groots uit zien. In de video zie je namelijk ook een behoorlijk indrukwekkend huis, vliegtuig en boot. Dat klinkt misschien niet zo spannend, maar het ziet er toch best imposant huis. Vooral het huis van LEGO zal je niet snel vergeten.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top 10 gezondste fruit

Top 10 gezondste fruit: wat is het gezondste fruit?

Dit zijn de populairste bloemen in Nederland