Dit zijn de duurste auto's ter wereld 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de duurste auto’s ter wereld

Natuurlijk heeft iedereen een auto waar je van droomt, een geweldige auto die we niet hebben omdat, tja de prijs wat aan de hoge kant ligt. Er zijn echter ook auto's die daar nog een schepje bovenop doen. Hier zie je de duurste auto's ter wereld, auto's zo duur dat je een huis kunt kopen van het aanschafbedrag en dan hebben we het niet over een flatje maar een heuse villa!

10. Ferrari Pininfarina Sergio – 2,7 miljoen euro

Deze Ferrari is ontworpen met het design van de 458 Spider in het hoofd. Het is een tribute aan Sergio Pininfarina de legendarische auto ontwerper die in 2012 kwam te overlijden. De Ferrari Pininfarina Sergio zagen we voor het eerste op de autoshow in Geneva van 2013. De auto is dus al enkele jaren oud echter omdat er maar zes van zijn gemaakt zien we haar ook nu nog in de lijst.

9. Aston Martin Valkyrie – 2,9 miljoen euro

Aston Martin, Red Bull Racing en nog wat andere sloegen de handen in een om een absoluut racemonster te maken. Het resultaat de Aston Martin Valkyrie. Ontwikkeld voor snelheid beschikt deze auto over maar liefst 1.130 hp!

Bekijk ook:
Theorie-examen oefenen met een online cursus: Hoe werkt het precies?

8. Bugatti Veyron by Mansory Vivere – 2,9 miljoen euro

Wil je sneller dan de Aston zijn dan kan dat met deze Bugatti. 1.200 hp zit onder het gaspedaal, genoeg om vrijwel alles van je af te schudden. Als een van de snelste auto's ter wereld (407 km per uur) is het niet zo raar dat er een redelijk hoog prijskaartje aan zit.

7. Lykan Hypersport – 3 miljoen euro

De Lykan is duur dat zie je natuurlijk gelijk als je naar de auto kijkt. Waar heeft het mee te maken? Een dikke 240mph als topsnelheid en natuurlijk de 15 karaat diamanten die je in je koplamp kunt vinden! Diamanten niet je ding? Rubies of sapphires was ook een keuze toen de auto op de markt kwam. Met markt bedoelen we natuurlijk een selectief gezelschap van voornamelijk super rijke!

6. McLaren P1 LM – 3,2 miljoen euro

McLaren P1 LM, het is eigenlijk het straatwaardige zusje van de GTR. Er zijn er zes van gemaakt waarvan er vijf zijn verkocht. Nummer zes, die gebruiken ze bij McLaren voor testdoeleinde. Met 344 km per uur zeker geen langzaam vervoersmiddel.

5. Lamborghini Veneno Roadster – 4 miljoen euro

De prijs gaat omhoog met de Lamborghini Veneno Roadster, 96 km per uur in 2,9 seconde is voor dit monster geen probleem. Met deze prijs is het meteen een van de meest dure productieauto's ter wereld. Het is natuurlijk even graaien in de buidel maar dan heb je wel wat.

Bekijk ook:
Hoe kan je snel een rijbewijs halen om op vakantie te gaan?

4. Koenigsegg CCXR Trevita – 4,3 miljoen euro

Koenigsegg was van plan slechts drie van deze auto's te maken, de reden was dat het nogal wat geld kost om er een te bouwen. Het resultaat? Het was zo duur dat ze er slechts twee gebouwd hebben. Een auto die je niet zo snel door je straat zie rijden dus. En zeg nou eerlijk je ziet echt niet veel van een auto die met 408 km per uur voorbij komt zetten!

3. Bugatti Divo – 5,2 miljoen euro

Deze auto is vernoemd naar Albert Divo die twee maal de Targa Florio won, in de jaren '20! De auto komt echter zeker niet uit de jaren '20 en met slechts 40 auto's gemaakt was ze binnen een dag uitverkocht. De snelheid 236mph die de auto haalt is een verlaagde snelheid, want harder dan dat wil eigenlijk niemand meer rijden.

2. Mercedes Benz Maybach Exelero –7,2 miljoen euro

We laten de sport auto's achter ons. Dit zijn auto's waar je als tycoon mee voor de dag kunt komen. Nu moeten we er aan toevoegen dat met een V12 twin-turbo motor deze auto alles behalve langzaam is, het is alleen meer een zakelijk model. Zeer zakelijk al rijden er ook enkele rappers in rond. Die snelheid waar we het over hadden dat is 342 km per uur.

1. Rolls Royce Sweptail – 11,7 miljoen euro

Gemaakt met de hand, deze auto is er enkel voor de meest rijke onder ons. Speciaal ontworpen voor een super-yacht en vliegtuig specialist wiens naam Rolls-Royce niet vrijgeeft kunnen we enkel dromen om de autosleutels van deze Rolls in onze zak te hebben. Nu is het misschien een auto waar je een chauffeur bij verwacht maar als wij hem hebben dan rijden we er vooral lekker zelf in!

Bekijk ook:

Avatar foto
Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.