Dit zijn de make-up trends deze winter 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de make-up trends deze winter

Binnenkort is het weer winter. Het seizoen van dikke truien, wollen sokken, warme sjaals en handschoenen. Deze winterkledij houdt je misschien wel warm, maar staat je niet altijd even flatterend. Gelukkig zijn er andere manieren om stijlvol de winter door te komen. Door de juiste make-up te gebruiken kom je al een heel eind. Geen idee hoe je daaraan begint? Met onderstaande make-up tips trotseer je alvast de winter als een echte ijskoningin.

Punky en gedurfd

De nieuwe trend van deze winter is punky en gedurfd.  Als je dus houdt van een stoere look, dan zal je zeker blij worden van deze nieuwe make-up trend. Voor de punky en gedurfde look mag alles dus wat dramatischer, vooral de ogen. Ook mag er gebruik gemaakt worden van felle kleuren.

Dit zijn de make-up trends deze winter 18

Vermijd blush en teveel foundation. Zorg ervoor dat de aandacht voornamelijk naar je ogen gaat. Je zou wel hier en daar highlights aan kunnen brengen zodat je gezicht er fris en stralend uitziet. Een goede gezichtsverzorging blijft natuurlijk een essentiële basis.

Dit zijn de make-up trends deze winter 19

De ogen mogen zwaarder opgemaakt worden, dus je eyeliner mag uit de kast. Breng je eyeliner aan op heel je ooglid, zoals bij een oogschaduw, en lijn hem uit zodat je een wing in je buitenste ooghoeken krijgt die langgerekt en scherp is. Wanneer je dit doet is het het mooist om de rest van je gezicht naturel houden. Je kunt er ook voor kiezen om je ogen in de kijker te zetten met mascara. Mascara mag dit najaar in felle kleuren zoals wit, turkoois, roze. Ook valse wimpers met versiering keren vaak terug op de catwalk.  Deze winter mag je dus opvallen. Experimenteer met leuke kleurtjes en wees niet verlegen om je ogen eruit te laten springen.

Bekijk ook:
LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel review

Naturel met een tikkeltje extra

De punky en gedurfde look is misschien wel een beetje té voor jou. Gelukkig is er  nog een andere winter make-up trend! Zo is ook naturel weer helemaal in, maar dan met dat beetje extra. Zo wordt bij deze trend het gelaat zo naturel mogelijk gehouden als ook de wenkbrauwen, maar mogen je lippen wel extra in de verf staan.

Dit zijn de make-up trends deze winter 20

Je gezicht hou je het liefst zo naturel mogelijk. Dikke lagen foundation zijn echt niet meer nodig. Het is zelfs zo dat je volgens de nieuwe make-up trends je imperfecties in de spotlights mag zetten. Schaam je dus niet langer over die sproetjes of andere schoonheidsvlekjes op de huid, maar toon ze met trots!

Dit zijn de make-up trends deze winter 21

Omdat bij deze naturel look alles om de lippen draait, is het de bedoeling dat je je ogen subtiel of niet opmaakt. Je zou ervoor kunnen kiezen om in plaats van zwarte mascara, bruine mascara te gebruiken. Als je toch oogschaduw wilt gebruiken, gebruik dan enkel natuurlijke tinten. Gebruik geen eyeliner of breng hem heel fijn aan.

Bekijk ook:
Dit zijn de zomertrends die je niet mag missen!

De wenkbrauwen zijn dit najaar ook naturel.Momenteel zijn er twee trends te zien: de messy brows en de naturel brows. Bij de messy brow hou je je wenkbrauwen naturel, maar kam je ze naar boven voor een stoer, warrig effect. Bij de naturel wenkbrauwen hou je het gewoon simpel en naturel. De zwaar opgemaakte wenkbrauwen zijn dus zo goed als passé.

Dit zijn de make-up trends deze winter 22

Deze winter mag je dus je natuurlijke schoonheid laten zien, maar je lippen die mogen extra opvallen. Dit najaar zijn de felle rode lippen ook helemaal in. Velvet rode lippen en andere matte rood tinten zijn een goede keuze om mee te gaan met de laatste make-up trends. Ben je niet zo voor rood? Ook neonkleuren zijn de trend! Deze felle kleurtjes zijn natuurlijk wel erg gewaagd, maar voor de durvers onder ons, is het wel een erg leuk alternatief!

Bekijk ook:

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.