masturberen werktijd
Saved Read later
Deel dit bericht

Zoveel procent van jouw collega’s masturberen onder werktijd

Hard werken en weinig verdienen, dat kan soms wat stress opleveren. Sommige werknemers nemen dan even een wandeling door het park, of genieten van een licht verteerbare lunch. Er zijn echter ook mensen die op de werkvloer even het toilet, magazijn, of archiefruimte induiken om even flink te masturberen. Ja, ook jouw collega dus!

Masturberen in de tijd van de baas

Er is uiteraard onderzoek gedaan naar masturberen op de werkvloer, want voor alles zijn nu eenmaal statistieken nodig. In dit geval kregen we een Brits onderzoek onder ogen waaruit blijkt dat er meer mensen onder werktijd masturberen dan je zou denken. Sommige ondervraagden gaven als verklaring dat het de stemming op de werkvloer verbetert, anderen doen het omdat het de concentratie verhoogt.

Er zijn ondervraagden die het zelfs meerdere keren per werkdag doen. Het mag logisch zijn dat de baas hier uiteraard niets van weet, want betaald rukken gebeurt over het algemeen alleen op de set van intieme natuurfilms. Dit onderzoek is uiteraard anoniem gebeurt, maar liefst 7,4 miljoen Britten hebben wel eens gemasturbeerd onder werktijd. Dit is een graadmeter voor andere Europese landen, dus als jouw collega iets langer op het toilet zit dan normaal het geval is, dan hoeft dat niet alleen te zijn omdat hij of zij een grote boodschap moet doen.

Bekijk ook:
12 Populaire complottheorieën

masturberen american pie

Zoveel procent doet het

Masturberen onder werktijd is vooral bij mannen populair. Maar liefst 22 procent van de ondervraagde mannen heeft toegegeven er weleens een slinger aan te hebben gegeven in de tijd van de baas. In het geval van vrouwen is dit significant lager, dat is 7 procent. Volgens seksuoloog en farmaceut James O’Loan is klaarkomen goed voor het brein, en dat is weer goed voor de productiviteit op de werkvloer. Het is echter niet verstandig om te masturberen in de ruimte.

Tijdens het proces van klaarkomen komt het stofje oxytocine vrij in je brein, dat een rustgevende uitwerking geeft. Dat is wel wat anders dan een paar planten op je bureau. Hierdoor daalt de bloeddruk en cortisolspiegel, en dat verlaagt de werkstress. Kortom; elke werkgever zou dus een kwartiertje masturbatiepauze in moeten lassen voor een betere productiviteit. Wie gaat met dit idee naar de baas? Succes.

masturberen american pie jim

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.