Saved Read later
Deel dit bericht

Sekstrend van 2022: masturberen tegen menstruatiepijn

Elke vrouw vervloekt menstruatiepijnen. Daarnaast vervloekt ze vaak ook haar partner, de hond, die langzame vrouw in de rij van de kassa, en de rest van alle levende wezens in een straal van 100 meter. menstruatiepijn is vervelend, zo simpel is het. Maar er is een simpel en ontspannend trucje waarmee je die pijnen kunt verminderen.

Masturberen voor een goede gezondheid

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan naar de positieve effecten van masturberen. Het schijnt vooral een bijzonder goede uitwerking voor je mentale gezondheid te zijn. Vrouwen die even wat langer in bed blijven liggen als de wekker gaat en de hand aan zichzelf slaan zijn meer ontspannen en beginnen stressvrij aan de dag. Dat is positief nieuws, niet dan?

We weten dus dat masturberen een positief effect heeft op de geest, misschien is het gebruik van een seksspeeltje een optie, maar uit onderzoek blijkt dat masturberen ook een positief effect op je lichaam kan hebben. (Mannen moeten dit artikel vooral even aan hun vrouw laten zien). Er is namelijk een nieuwe sekstrend gaande; ‘menstrubation‘, een samenvoeging van ‘menstruation' en ‘masturbation'

masturberen tijdens je menstruatie

Masturberen tijdens je menstruatie zou ervoor zorgen dat de krampen aan de baarmoeder worden verminderd. Dat zou een opluchting zijn voor al die vrouwen die de wereld wel kunnen schieten tijdens de periode dat ze ongesteld zijn. Er is daadwerkelijk onderzoek gedaan naar de effecten van masturbatie tijdens het menstrueren. De resultaten mogen verbluffend worden genoemd.

Uit dit onderzoek kwam naar voren dat maar liefst 70 procent van de onderzochte vrouwen minder of geen last van menstruatiepijnen had als ze tijdens het menstrueren regelmatig masturbeerden. Deze groep gaf ook aan dat ze dit aan andere vrouwen aan zouden raden. Dus gooi die paracetamol en andere troep aan de kant, je bent zelf het beste medicijn tegen menstruatiepijn.

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.