Zeemeeuwen vechten om dildo 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Zeemeeuwen vechten om dildo

We zijn het er allemaal over eens dat zeemeeuwen gewoon kut beesten zijn, niet dan? Als je rustig langs de kust van een heerlijk bakje kibbeling zit te genieten dan hebben ze de brutaliteit om de vis uit je handen te jatten. Als bedankje schijten ze massaal op je kop, om daarna gezamenlijk een ander slachtoffer uit te kiezen. De zeemeeuwen in dit artikel vechten om iets heel anders, namelijk een dildo. Kijk maar snel in het nachtkastje van je vrouw, misschien is ze iets kwijt.

Zeemeeuwen vechten om dildo 15

Grappig? Of toch niet

Strandgangers en dagjesmensen zullen raar opgekeken hebben toen ze twee meeuwen zagen spelen met een dildo. Wie zou hem zijn verloren? Het is misschien grappig om te zien, maar achter dit lachwekkende schouwspel hangt wel een serieus tintje. Rondslingerend plastic teistert onze natuur. Deze dildo is een goed voorbeeld van het feit dat mensen geen respect hebben voor de wereld waarin ze leven. Er drijven zeeën van plastic in de oceaan, een serieus probleem.

Bekijk ook:
Zien: Dit is het mooiste vliegveld ter wereld

Plastic in de oceaan

‘Plastic soep’ wordt het genoemd. De schade dat plastic in de natuur aanricht is verwoestend. In de Stille oceaan is een gebied ontstaan waar 79000 ton plastic bij elkaar drijft, het gebied is drie keer zo groot als Frankrijk. Maar de Stille oceaan is geen uitzondering. Elke zee en oceaan ter wereld heeft zo’n gebied, en dat wordt alleen maar groter als er niets aan wordt gedaan, want plastic vergaat niet. Zelf op de Noord en Zuidpool is een hoop plastic in zee aangetroffen, het is dus een globaal probleem.

Plastic heeft grote gevolgen

Er worden regelmatig zeedieren gevangen die verstrikt zitten in verlaten netten, verpakkingsplastic en andere plastic voorwerpen die door de mens is gedumpt. Nog niet zo lang geleden spoelde er op het Italiaanse eiland sardinië een dode drachtige walvis aan. Het dier bleek 22 kilo plastic in haar maag te hebben. Er worden regelmatig dode schildpadden en andere bedreigde diersoorten gevonden die de dood vonden door rondzwervend plastic. Gelukkig wordt het plastic probleem niet meer gebagatelliseerd of ontkent. Er worden stappen ondernomen om wegwerp plastic tegen te gaan en de oceanen op te ruimen.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Boyan Slat

Nederlander Boyan Slat kwam met het ingenieuze idee om de oceanen op te ruimen met zijn stichting ‘The ocean cleanup’. Hij heeft wereldwijd 30 miljoen euro verzameld om het doel van deze stichting te kunnen realiseren: het schoonvegen van de oceanen. Deze uitvinder en ondernemer heeft een 600 meter lange buis ontworpen dat de plastic soep in de oceanen bij elkaar gaat vegen. Om de kosten te dekken wilt hij het plastic recyclen en verkopen, een prima initiatief. Nu maar hopen dat de gevonden dildo’s goed terecht komen.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.