gietvloer
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is waarom gietvloeren trending zijn

Als je besluit voor een gietvloer te kiezen, dan kies je voor een vloer die tegen een stootje kan en waarbij je zelf ook nogal wat te kiezen krijgt. Gietvloeren zijn er namelijk in zo goed als alle kleuren en ze zijn bovendien leverbaar in tal van verschillende oppervlakte structuren. Een gietvloer heeft nogal wat voordelen en is geschikt voor vrijwel elke harde betonondergrond.

Een goedkope gietvloer is zo goed als onderhoudsvrij

Er zijn tal van goedkope gietvloeren beschikbaar, vloeren die dan weliswaar prijstechnisch wat aantrekkelijker zijn maar daarom niet minder sterk zijn. Voordeel van een gietvloer is de ultradunne laagdikte, de zeer snelle droogtijd en het feit dat de gietvloer zo goed als onderhoudsvrij is. Bovendien werkt de vloer vuilafstotend. Als jij je goedkope gietvloer extra wil beschermen dan kies je voor een extra coating laag. Het mooie aan een gietvloer is zeker ook het feit dat ze veelzijdig toepasbaar zijn. Zo zie je de vloeren terug in zowel woningen als in ziekenhuizen, winkelcentra, winkels en werkplaatsen. Er is heel erg veel mogelijk met een gietvloer. Zo kun je kiezen voor een antistatische wijze van aanleggen. Dit kan een uitkomst zijn als de vloer binnen een werkplaats ligt met daarin gevoelige machines. Dan namelijk mag geen elektrische ontlading van de vloer plaatsvinden. Met een gietvloer heb je dat niet.

Bekijk ook:
Tijd voor een nieuwe vloer? De meest gekozen opties en trends

PU of toch liever epoxy?

Je kunt ook al besluiten een extra antislip coating op de goedkope gietvloer aan te brengen. Daardoor worden de vloeren beter beloopbaar en worden ze uitermate geschikt voor in winkels, parkeergarages en magazijnen, om maar een paar voorbeelden te noemen. De goedkope gietvloer kan vloeistofdicht worden aangelegd en is daarom ook een perfecte oplossing voor in elk garagebedrijf, zeker als er veel werk verricht wordt met olie en chemische stoffen. Bij de keuze voor een gietvloer kan het zijn dat je de keuze hebt uit een PU-gietvloer of een uitvoering van epoxy. Is de vloer vooral bestemd als nieuwe vloer en een frissere uitstraling, kies dan bij voorkeur voor een PU-gietvloer. In dat geval heb je namelijk ook meer keuze in de kleur die je wenst. Weet je dat er zware transportmiddelen gebruik gaan maken van de vloer, dan is het verstandiger om voor een uitvoering van epoxy te kiezen. Een goedkope gietvloer voldoet altijd, ongeacht voor welke toepassing je de vloer wilt gebruiken. Je valt je er dus nooit een buil aan en al helemaal niet als je een goedkope gietvloer koopt.

Bekijk ook:
Creëer je eigen wellnesspa thuis met deze top gadgets

Wil je meer info over gietvloeren? Bezoek dan eens goedkope-gietvloeren.nl of https://www.gietvloer.net/.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.