in ,

Dronken man vecht met stoplicht

Hij kreeg groen licht om te meppen

Stoplichten kunnen mensen tot waanzin drijven. Je ergert je groen en geel. Het werkt als een rode lap op een stier wanneer je weer eens door dat irritante kleurtje tot stoppen wordt gedwongen. Als je helemaal blauw uit de kroeg komt rollen en je zo snel mogelijk naar huis wilt dan is de weg naar huis een grijs gebied waar je zo snel mogelijk doorheen wilt wandelen. Je zit dus niet te wachten op een paal met lichten die je van je koers af laten dwalen.

De man in deze video loopt op een blauwe maandag terug naar huis nadat hij in de kroeg een aantal gele rakkers tot zich had genomen. Hij krijgt het onderweg aan de stok met een stoplicht, waarna de man over de rooie gaat en zijn beste kung-fu tricks uit de kast haalt. Door het rode licht wordt het zwart voor zijn ogen, hij zal die paal even een lesje leren. Uiteindelijk moest de man toch kleur bekennen en zijn weg naar huis vervolgen. Het verhaal gaat dat hij het gevecht heeft gewonnen. Laten we hem in deze maar op zijn blauwe ogen geloven.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 Fashiontips voor de lente

Top 10 populairste Netflix series