FC Volendam speler Tayrell W. verdacht aanranding mishandeling
Saved Read later
Deel dit bericht

FC Volendam-speler Tayrell W. verdacht van aanranding en mishandeling in nachtclub Amsterdam

AMSTERDAM – In de nacht van 16 op 17 juli is een vrouw zowel aangerand als mishandeld door twee mannen in een nachtclub in Amsterdam. Een van de verdachten is sinds kort bevestigd de speler van FC Volendam Tayrell W. te zijn. Dit werd bevestigd door de voetbalclub zelf, nadat W. zichzelf herkend zou hebben op de door de politie verspreide beelden van de daad. Deze beelden zijn offline gehaald nadat de verdachte in kwestie zich bij de politie gemeld heeft.

Mislukte versierpoging

De reden van de mishandeling zou een mislukte versierpoging zijn. Het slachtoffer, een 20-jarige vrouw, was met vriendinnen in een Amsterdamse club in de Amstelstraat, toen ze tussen 04.00 uur en 05.00 uur werd benaderd door de twee verdachten. Deze probeerden haar te versieren, waar de vrouw niet voor openstond.

Na de afwijzing werd de vrouw zonder toestemming in haar linkerborst vastgepakt en toen ze zich hiertegen wilde verweren, werd ze door de twee mannen bij de keel gekregen en met enkele harden klappen tegen het hoofd geslagen. De beveiligers van de club en enkele andere bezoekers in de uitgaansgelegenheid kwamen toen tussenbeide. De club zelf, genaamd Air, bevestigt dat deze gebeurtenissen daadwerkelijk plaatsgevonden hebben. Over het incident zelf zeggen ze echter geen uitspraken te kunnen doen.

Bekijk ook:
Hoop, lef en trots: Dit zijn de plannen van het nieuwe kabinet

Slachtoffer flink beschadigd

Eenmaal in het ziekenhuis, werd vastgesteld dat het slachtoffer direct geopereerd diende te worden. Naast dat een kies gebroken was en er een voortand loszat, bleek haar kaak namelijk ook nog eens op drie plekken gebroken te zijn. Hierop moesten acht schroeven in haar kaak gezet worden, wat inhoudt dat ze voor zeker zes weken erg veel moeite zal ondervinden met zowel praten als kauwen.

Naast de fysieke schade, zal dit mentaal mogelijk ook veel problemen op kunnen leveren voor de vrouw. De politie verzoekt de tweede verdachte dan ook dringend om zichzelf ook aan te melden. Mocht dit niet gebeuren, dan worden de beelden van het incident weer online gezet, met de verdachte herkenbaar in beeld.

Nog geen uitspraken van FC Volendam

Een woordvoerder van voetbalclub FC Volendam heeft bevestigd dat de speler van hun club, Tayrell W., degene is die zich bij de politie gemeld heeft, nadat hij zichzelf herkende op de uitgebrachte beelden. Daarnaast vermeldde hij dat hij nog geen uitspraken kon doen over de acties die de club zelf zal ondernemen naar de voetbalspeler. “We zullen pas een standpunt innemen als we zoveel mogelijk informatie hebben”, aldus de woordvoerder. “Op dit moment zijn we bezig met het verzamelen van de feiten en kijken we naar zijn rol. Hij heeft zich gemeld bij de politie, meer weten we nog niet.”

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 grootste CO2 vervuilers van Nederland

Daarnaast liet de woordvoerder ook weten zelf nog geen contact te hebben gehad met verdachte Tayrell W. “We moeten hem nog spreken. Wij willen zo snel als mogelijk met hem om de tafel om te kijken wat er is gebeurd.”

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.