in

Vrouw overlijdt aan drugs in rode wijn

De politie van Antwerpen onderzoekt het overlijden van een 41-jarige vrouw. De vrouw overleed nadat ze een slok rode wijn nam uit een fles. Mogelijk is de fles gemanipuleerd en werd er een dodelijke hoeveelheid van de drug MDMA toegevoegd aan de fles. Het zou gaan om de “Red Merlot Cabernet Sauvignon” uit 2016. Het Nederlandse merk Black & Bianco uit het Brabantse Nuenen is de producent van deze wijn.

Black & Bianco

Het Nederlandse bedrijf die de fles wijn verkocht laat via haar website weten enorm geschrokken en ontdaan te zijn. De gedachten van het bedrijf uit het Brabantse Nuenen gaan dan ook uit naar de nabestaanden van de overleden vrouw.

Niet te zuipen

De vrouw uit het Belgische Puurs overleed op 17 december, afgelopen jaar. Toen de vrouw de fles had geopend en een glaasje voor zichzelf had ingeschonken, ging het allemaal heel snel. De vrouw nam een slok en gooide de fles vrijwel direct leeg door de gootsteen. Het spul was niet te drinken volgens de vrouw. Niet heel veel later verloor ze haar bewustzijn en werd ze opgenomen in het ziekenhuis. Vijf dagen later overleed ze aan de gevolgen van een dodelijke hoeveelheid MDMA & MDA. Echter kan de vrouw niet worden gelinkt aan harddrugs op welke manier dan ook.

Bekijk ook:
Peiling: VVD de grootste partij van Nederland en nette winst voor PVV, FVD, JA21 en Volt

Gemanipuleerde fles

Natuurlijk heeft het bedrijf uit Nuenen meegewerkt aan het politieonderzoek. Al vrij snel werd duidelijk dat er met de fles geknoeid is geweest, nadat deze van de productieband afkwam. Er zat namelijk een compleet andere kurk op de fles. Ben je in het bezit van een fles Black & Bianco met een niet originele kurk? Open de fles dan niet maar neem direct contact op met de politie. De originele kurk van Black & Bianco is een zwarte kurk, met daarop de naam van het bedrijf.

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      De meest extreme glijbanen ter wereld

      Politie schiet TBS-er dood na ontsnapping en achtervolging