blank

Nakketikker! Top 10 rare scheldwoorden én hun betekenis

0 Shares

We schelden en vloeken wat af op een dag. Zeker als het allemaal niet gaat zoals we willen. Bijvoorbeeld als de pleuris auto weer eens niet start of als die nakketikker van de overkant de muziek weer eens te hard heeft staan. Ben je de geijkte scheldwoorden een beetje beu? Dan is het de hoogste tijd om wat stijlvolle scheldwoorden uit de kast te trekken. We hebben de 10 leukste afgestoft en van een uitgebreide betekenis voorzien.

De 10 meest bizarre scheldwoorden allertijden

1. Addergebroed

Je scheld iemand uit voor addergebroed als het een smerige roddelaar is. Iemand die anderen het geluk niet gunt of deze altijd weet te vergallen.

2. Nakketikker

Een nakketikker is iemand die zich groots voordoet maar eigenlijk geen euro heeft om zijn reet te krabben. Daarbij is een nakketikker ook nog eens irritant. Alleen z’n aanwezigheid al…

3. Gorlegooi

Gorlegooi is een scheldwoord voor een groep irritante gasten. Meestal zijn ze wat jonger, maar ook hangouderen die voor rollator terreur zorgen kun je “gorlegooi” noemen.

Bekijk ook:
Elon Musk onthult Tesla robot

4. Stoethaspel

Een stoethaspel is een echte domme lul. Iemand die met zijn hoofd boven een carbidbus gaat hangen bijvoorbeeld. Een stoethaspel is ook niet écht tactisch, zegt overal verstand van te hebben maar is in feite gewoon een niksnut. Een stoethaspel dus.

5. Okkeloen

Liegbeest in je vriendenkring? Dan is het niet zomaar een leugenaar of een onbetrouwbaar figuur, maar een okkeloen. Ja, een okkeloen is iemand die nooit de waarheid spreekt. In geen enkel geval.

6. Darm

“Ga aan de kant man, darm!”. Darm is een ander woord voor een irritante gast. Meestal gebruik voor vervelende mannen, maar een darm kan ook een vrouw zijn. Een zeikwijf in dit geval.

7. Pierenpamper

Een pierenpamper is iemand die van nature al het bloed onder je nagels vandaan haalt. Maakt beslissingen in jouw nadeel. Niet één keer, maar altijd. Een echte pierenpamper dus.

8. Palenlaaier

Een palenlaaier is eigenlijk gewoon een onbehouwen boer als je het als scheldwoord voor mannen gebruikt. Voor dames heeft dit woord een hele andere betekenis. Een beetje gelijk aan lichtekooi en temeijer laten we maar zeggen.

Bekijk ook:
10 bizarre ijssoorten: de raarste ijssmaken ooit?

9. Dakhaas

Een dakhaas is een ander woord voor kat, maar ook voor een laffe zak. Zo iemand waar je de oorlog absoluut niet mee wint. Iemand die nooit een leugentje om bestwil maakt, al was het maar om jouw kont te kunnen redden. Dakhaas…

10. Droeftoeter

De droeftoeter is een sneu figuur. Iemand die niet kan lachen om jouw graf humor en daar gelijk op een abnormale manier op moet reageren. Een droeftoeter is ook een persoon die gewoonweg al zielig en meelijwekkend van zichzelf is.

4 Comments

 1. blankSomeone Reply

  nog een paar die gwn mooi zijn:
  broccolie brulaap kontlikker
  Vies archeologisch kontfossiel
  kattenkont sabbelaar
  flubber geitenkaas poepvreter
  vieze vuile vuilniszak
  dampoe= Dikke aanstellerige motherfucker penis obesitas eikel, of scheet 😀
  vieze braakbal
  baarmoederslijm vlieg
  macaroni kaas snottebel

Leave A Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

blank Trending
blank Opinie
blank Quizzen
blank Toplijstjes

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.