Halsband zorgt voor scheldpartij bij blaffen hond 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Halsband zorgt voor scheldpartij bij blaffen hond

Heb je altijd al willen weten wat je hond nou eigenlijk uitkraamt als die loopt te blaffen? Je kunt daar tegenwoordig gewoon achterkomen. Dankzij een nieuw soort halsband wordt de blaf van jouw hond vertaald. Maar bereidt jezelf vast voor op een enorme scheldpartij.

Amerikaanse uitvinding

De uitvinding, van Amerikaanse makelij, zorgt voor bijzonde situaties. Het is en blijft toch echt vreemd om allemaal scheldwoorden uit de mond van een hond te horen. Maar toch is dit behoorlijk humoristisch. Tenminste, zolang jij de humor ervan in kunt zien. Wanneer je buiten aan de wandel bent met je hond en je hond begint te blaffen, zullen mensen je misschien raar aankijken. Maar bij nader inzien zullen ze het ook best grappig vinden.

Bekijk ook:
Top 10 hondenrassen met meeste letselschadeclaims

Fucks & Bullshits

Natuurlijk is iedere hond uniek. Dus het is enigszins afwachten wat er precies gaat gebeuren bij jouw trouwe viervoeter. Maar wanneer jouw hond een redelijk fanatieke blaffer is, is de kans groot dat daar niet veel aan gaat veranderen. Bereidt jij je in dat geval maar vast voor op hele dagen vol met scheldpartijen. De woorden fuck en bullshit zullen dan al snel onderdeel worden van het vocabulaire van jouw viervoeter. Blaft je hond iets minder fanatiek, dan zijn er drie mogelijkheden wat er gebeurt met jouw hond. Zo kan je hond juist extra gaan blaffen vanwege het feit dat ‘ie ineens een stem heeft gekregen. Daarnaast kan de situatie gewoon gelijk blijven aan de huidige hoeveelheid blaffen. Maar ook is het mogelijk dat de hond enigszins afschrikt van het feit dat hij ineens kan schelden, en hierdoor nog minder gaat blaffen dan dat ie al deed.

Waarschuwing

Het bedrijf dat deze halsband op de markt heeft gebracht geeft aan dat de halsband in geen enkel geval gemaakt is om je hond minder te laten blaffen. Het is namelijk geen trainingsobject en kan ook niet als zodanig worden ingezet. Natuurlijk kán het wel zo zijn dat dit gebeurt.

Uitverkocht

De scheldhalsband is een succes. Zo blijkt. Het product is op het moment uitverkocht, maar voor 60 Amerikaanse Dollar kun je ‘m al kopen. Wil je je hond leren schelden? Dan is het zeker aan te raden om de website van het Amerikaanse bedrijf goed in de gaten te houden. Doordat het product zo ontzettend populair is, zal een nieuwe lading waarschijnlijk ook snel weer uitverkocht zijn.

Bekijk ook:
Wat weet jij van honden? Test het in deze honden quiz!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.