vrouw
Saved Read later
Deel dit bericht

Moeder laat schoonmoeder op haar zoontje passen, en schrikt zich kapot als ze op de babyfoon kijkt

Als we de kinderen even kwijt willen dan worden de ouders vaak als eerste optie aangemerkt. Het is goedkoper dan een oppas. en het is meer vertrouwd dan je spruit achterlaten bij een vreemde. Of toch niet? Een vrouw deelde op Reddit een opmerkelijk verhaal nadat ze haar baby bij haar schoonmoeder had achtergelaten, en iets bizars op de babyfoon zag.

Schoonmoeder past op baby

De moeder had haar pasgeboren zoontje toevertrouwd aan haar schoonmoeder, de meest veilige plek die je jezelf kunt bedenken, toch? Op het forum legt ze uit dat ze haar baby borstvoeding geeft, en dat ze de rest kolft voor op andere momenten. Ze stopt dan borstvoeding in flesjes, dat gegeven kan worden als haar kind bij een oppas is, of als ze de baby moet voeden in een openbare gelegenheid.

Ze bracht onlangs haar pasgeboren zoontje naar haar schoonmoeder toen ze moest werken. Ze kreeg later haar schoonmoeder aan de telefoon, die zich gene raad wist met de huilende baby, want ze kreeg hem maar niet stil. Het bewegen van het wiegje werkte niet, dus zei de schoonmoeder dat ze hem op ging tillen om een stukje met hem te lopen, in de hoop dat hij in slaap zou vallen.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

schoonmoeder

Moeder ziet iets bizars op de babyfoon

Toen ze pauze had besloot de moeder om eens op de babyfoon te kijken, ze wilde weten of de baby inmiddels stil was. Toen ze op de camera keek zag ze tot haar grote verbazing dat haar baby aan de borst van haar schoonmoeder lag te zuigen. Toen ze probeerde te bellen pakte haar schoonmoeder niet op. Ze besloot hierop dat ze de vrouw niet meer op haar kind laat passen.

De schoonmoeder reageerde hierop furieus. “Ze zei dat ik een b*tch was, en dat ze het kind door middel van het zuigen aan haar borst alleen maar wilde kalmeren” aldus de vrouw op Reddit. De vader van het kind ziet het probleem niet, en wil geen geld uitgeven aan kinderopvang. Hij is van mening dat zijn moeder nog een kans moet krijgen. Of dat ook gaat gebeuren heeft de vrouw niet bekendgemaakt.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

vrouw baby

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.