Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 11
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties

Is je zoon of dochter binnenkort jarig? Dan is het tijd om na te denken over een leuke verjaardag traktatie. Houd hierbij rekening met de traktaties die je eerder al gedaan hebt, maar ook met de voorschriften van school. Mogelijk schrijft de school voor dat er alleen voor gezonde verjaardag traktaties gekozen mag worden.

Weet je nog niet zo goed wat voor traktatie je dit jaar gaat doen? Mogelijk kun je met onderstaande 5 verjaardag traktaties de nodige inspiratie opdoen.

Complete snack bag

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 18

Het is onwijs leuk om een complete snack bag te trakteren. Het gaat hierbij om een snack bag in de vorm van een frietbakje, waarin je meerdere lekkernijen neer kunt leggen. Hierbij kun je denken aan een cola fles snoepje, 2 spekbollen en een hamburger. In deze traktatie vind je alleen de frietjes niet; deze frietjes, in de vorm van chips, kun je zelf eventjes kopen en in het frietbakje leggen. Deze complete snack kun je vervolgens op een makkelijke manier uitdelen.

Snoep met klaparmband

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 19

De snoep met klaparmband is al jarenlang een populaire verjaardag traktatie. Logisch ook, aangezien zo’n armband altijd leuk is. Bovendien is het super leuk dat je op de armband de naam van de ontvanger kunt bedrukken. De namen voor de armbanden kun je bij het bestellen aangeven, waarna deze netjes verwerkt worden. Dit is hierdoor één van de meest persoonlijke verjaardag traktaties van dit moment.

Bekijk ook:
Bij deze dönerzaken koop je de beste kapsalon van Nederland

Aja Paraplu

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 20

De Aju Paraplu is één van de meest originele verjaardag traktaties. Dit betreft namelijk een paraplu die aan de bovenzijde gevuld kan worden met tumtums. De paraplu en een zak tumtums krijg je geleverd, waarna je zelf de paraplus kunt vullen. En zoals je op de foto kunt zien, kun je ook nog een leuk label aan de paraplu vastmaken. Dit label kun je overigens bij het bestellen van deze paraplus direct mee bestellen. Wil je de paraplu graag ook nog met andere lekkernijen vullen? Dat is mogelijk, zolang het allemaal in de paraplu past.

Eenhoorn Lollie

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 21

Wat is er nou populairder onder kinderen dan een unicorn? Vrij weinig. Vandaar ook dat deze eekhoorn lollie onwijs leuk om te geven is. Deze lollie heeft een diameter van 4,5 centimeter, heeft een heerlijke smaak en is volledig in de vorm van een unicorn vormgegeven. Een leuke én goedkope verjaardag traktatie dus.

Bekijk ook:
Dit is de reden waarom kipnuggets bij McDonalds 4 verschillende vormen hebben

Sushi

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 22

In de afgelopen jaren is sushi in ons land steeds populairder geworden. Eet je graag zelf samen met je kind sushi? Dan is het onwijs leuk om sushi als verjaardag traktatie te geven. Met deze bak sushi is het op en top genieten voor de ontvangers. De bak met sushi bestaat namelijk uit meerdere lekkere snoepjes.

Let wel op: de sushi krijg je niet standaard geleverd. Je krijgt wel alle middelen geleverd om deze doos met sushi zelf te maken. Het bereiden van deze traktatie is super leuk om samen met je kind te doen.

Bonus voor de juf of meester

Top 5 van de leukste verjaardag traktaties 23

Voor de juf of meester is het leuk om deze ‘Jij bent goud waard’ traktatie te geven. Dit betreft een kaart met 4 heerlijke Ferrero Rochers snoepjes in één verpakking. De snoepjes zijn uiteraard heerlijk, terwijl het voor een juf of meester super leuk is om zo’n traktatie te ontvangen. Je kunt dit cadeautje prima als traktatie geven, maar ook als bijvoorbeeld bedankje of als kerstcadeautje.

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.