in

sadsad

Meisje (10) rijdt kleuter aan tijdens “rijles”

5-jarige kleuter raakt zwaargewond

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met rijles, toch? Dat dacht een 77-jarige man uit België ook. Hij gaf zijn kleindochter van amper tien jaar oud rijles. Deze rijles kende bijna een dodelijke afloop.

Op de openbare weg

Het ongeluk vond plaats op de openbare weg. Niet in een weiland of een rustig afgelegen plekje op de openbare weg. En ook niet met een klein autootje. Het meisje zat achter het stuur van een terreinwagen, een Toyota Land Cruiser. En het ergste van alles is misschien nog wel dat dit niet de eerste keer was dat opa zijn kleindochter rijles gaf.

Geen schuldbesef

De 77-jarige verdachte kent totaal geen schuldbesef. Toen de moeder van de 5-jarige Mathis de ambulance belde voor hulp, riep hij dat er niet zoveel aan de hand was. Het kind kwam er vanaf met een zware hersenschudding, gebroken sleutelbeen en mist een aantal tanden. Ook heeft de familie van de verdachte de verdachte meerdere keren aangesproken op zijn gedrag. De verdachte heeft hier niet naar geluisterd. Tevens gaf hij aan dit zo nog eens te doen.

Bekijk ook:
Het bestaan van buitenaards leven is bewezen!

Uitspraak

De uitspraak van de rechter laat nog even op zich wachten. Ergens in december zal de rechter het vonnis uitspreken. Maar het is een lastig dossier. Nog nooit heeft één van de advocaten in deze zaak, noch één van de rechters uitspraak gedaan in zo’n zaak. Dat het ongeluk niet dodelijk afliep is een wonder.

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Expert

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

TrendwatcherAuteurPoll ingezonden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

      Snackbar-held verjaagt dief: ‘Ik blijf gewoon rustig’

      Eindelijk! Burger King komt met een vegetarische Whopper