Saved Read later
Deel dit bericht

Eindelijk! Burger King komt met een vegetarische Whopper

Mc Donalds kwam een tijdje geleden al met de Veggie Nuggets, en ondertussen is op elke menukaart wel een vega optie. Alleen bij de Burger King kwam je als vegetariër nog niet verder dan een portie friet. Nu lanceren ze toch eindelijk een vegatarische burger: ‘De Whopper’! Goed nieuws!!

Binnenkort kun je bij de Burger King de vegetarische Whopper bestellen. De keten introduceert de burger in totaal bij 2400 vestigingen in 25 Europese landen. De burger is gemaakt door de Vegetarische slager, van Nederlandse makelij. Maar ondanks dat de burger Nederlands is, kun je hem hier nog niet bestellen. De burger is eerst te koop in Spanje, Duitsland, Italië, Portugal, en Polen. Maar Burger King vertelt ons dat we niet getreurd moeten zijn, want hij zal ook snel in ketens in Nederland besteld kunnen worden.

De burger -de Rebel Whopper- is vernoemd naar het paradepaardje van de Amerikaanse fastfoodketen. Hij is plantaardig, en de vegavariant van de Whopper bestaat uit soja, tarwe, olie en kruiden. De nieuwe burger heeft in Amerika al veel nieuwe klanten naar Burger King getrokken, sinds hij in het voorjaar op de markt kwam. De omzet van het in Miami gevestigde Restaurant Brands International, is in het derde kwartaal met zes procent gestegen, terwijl de omzet over het hele jaar daarvoor met één procent was gestegen. Dus, nog heel even geduld, maar hij is al getest en schijnt heel erg goed te zijn!

Deel dit bericht
Read later
Ilse

Ik ben Ilse Feringa, wonend in Drachten. Ik studeer momenteel af aan sociaal pedagogische hulpverlening. Ik ben geïnteresseerd in wat er allemaal om me heen gebeurd, trends, ontwikkelingen, de mens. Graag deel ik deze interesse met jullie door te schrijven. Hiernaast hou ik mij in mijn vrije tijd bezig met kunstschaatsen, fitness, mijn bijbaantjes en vooral heel erg veel gezelligheid. Hierover gaan jullie nog veel terugzien in mijn artikelen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.